Zodiac (Sergiu Manta, #2) - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Jan 21, 2021
  • Published: 12.01.2019
  • Views: 99

Introduction

Sergiu Manta era cândva un om cu un rost în viață. Era specialist IT, soț și tată. Dar demonii trecutului l-au împins la crimă.Condamnat la 20 de ani de închisoare, el este abordat de misterioasa...

read more

Details of Zodiac (Sergiu Manta, #2)

Original Title
Zodiac (Sergiu Manta, #2)
Edition Format
Paperback
Number of Pages
186 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Zodiac (Sergiu Manta, #2)

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Sergiu Manta era cândva un om cu un rost în viață. Era specialist IT, soț și tată. Dar demonii trecutului l-au împins la crimă.

Condamnat la 20 de ani de închisoare, el este abordat de misterioasa Companie B, o structură obscură, presupusă a Ministerului de Interne, ale cărei interese îl aruncă pe în lumea asasinilor plătiți. Condamnat la o existență în lumea umbrelor la s Sergiu Manta era cândva un om cu un rost în viață. Era specialist IT, soț și tată.

Dar demonii trecutului l-au împins la crimă. Condamnat la 20 de ani de închisoare, el este abordat de misterioasa Companie B, o structură obscură, presupusă a Ministerului de Interne, ale cărei interese îl aruncă pe în lumea asasinilor plătiți. Condamnat la o existență în lumea umbrelor la singurătate și la prezența permanentă a pericolului, Manta îmbrățișează noua existență ca pe o formă personală de executare a sentinței.

Dar o serie de crime culminând cu moartea unui coleg de "breaslă" și a unui ministru secretar de stat pun pe jar organizația lui Sergiu și fac din acesta un partener de anchetă pentru un polițist criminalist. Care este legătura dintre crime? Cine le-a comis?

Și ce va face Sergiu Manta, odată misterul dezlegat?...


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
zodiac_sergiu_manta.pdf
zodiac_sergiu_manta.epub
zodiac_sergiu_manta_all.zip