Zo werken rollenspellen echt! - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Oct 24, 2021
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 258

Introduction

Práten over situaties is nog veilig, maar met een rollenspel moeten deelnemers uit hun comfortzone komen en echt aan de bak. Als het goed is, voelt zo'n rollenspel net zo spannend als de...

read more

Details of Zo werken rollenspellen echt!

Original Title
Zo werken rollenspellen echt!
ISBN13
9789058719799
Edition Format
Paperback
Number of Pages
192 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Zo werken rollenspellen echt!

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Práten over situaties is nog veilig, maar met een rollenspel moeten deelnemers uit hun comfortzone komen en echt aan de bak. Als het goed is, voelt zo'n rollenspel net zo spannend als de praktijk. En dan zie je deelnemers ter plekke groeien en iedereen leren: de deelnemer, de tegenspeler, de groep.

Maar rollenspellen gaan soms ook met horten en stoten. Het woord alleen roe Práten over situaties is nog veilig, maar met een rollenspel moeten deelnemers uit hun comfortzone komen en echt aan de bak. Als het goed is, voelt zo'n rollenspel net zo spannend als de praktijk.

En dan zie je deelnemers ter plekke groeien en iedereen leren: de deelnemer, de tegenspeler, de groep. Maar rollenspellen gaan soms ook met horten en stoten. Het woord alleen roept vaak al weerstand op: bij deelnemers die niet houden van 'spelen'.

En bij trainers die worstelen met glazige observanten die slechte feedback geven, tegenspelers die er een potje van maken, of een groep die niet wil oefenen. Dat is de kracht maar tegelijkertijd ook de zwakte van rollenspelen: je kunt er de mooiste leerervaringen mee bereiken, maar ze kunnen ook voor kromme tenen zorgen. Zo werken rollenspellen echt! leert je hoe je rollenspelen zo kunt voorbereiden en begeleiden dat deelnemers er maximaal profijt van trekken.

Dat ze dingen leren waarvan ze nooit gedacht hadden dat ze die in zich hadden. Dit boek helpt trainers om: beter te worden in hun vak door ook de kunst van rollenspelen te leren cases te trainen en daarmee de borging naar de praktijk van de deelnemer te garanderen rollenspelen beter voor te bereiden en te begeleiden.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
werken_rollenspellen_echt.pdf
werken_rollenspellen_echt.epub
werken_rollenspellen_echt_all.zip