Zeina ja Nalle - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Jan 24, 2021
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 113

Introduction

Seiskaluokkalaisten riemukasta kohellusta kahdesta erilaisesta näkökulmasta. Vauhdikas, puoliksi libanonilainen Zeina on tyttöjen tapaan kiinnostunut vaatteista ja meikeistä, hyvännäköisistä...

read more

Details of Zeina ja Nalle

Original Title
Zeina ja Nalle
First Published
2002 year
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
138 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Zeina ja Nalle

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Seiskaluokkalaisten riemukasta kohellusta kahdesta erilaisesta näkökulmasta. Vauhdikas, puoliksi libanonilainen Zeina on tyttöjen tapaan kiinnostunut vaatteista ja meikeistä, hyvännäköisistä miesopettajista ja tietenkin pojista. Ujonpuoleinen, syntyään suomenruotsalainen Nalle taas on kavereineen koukussa nettiin ja televisiosarjoihin.

Zeina ja Nalle kertovat vuorotellen ylä Seiskaluokkalaisten riemukasta kohellusta kahdesta erilaisesta näkökulmasta. Vauhdikas, puoliksi libanonilainen Zeina on tyttöjen tapaan kiinnostunut vaatteista ja meikeistä, hyvännäköisistä miesopettajista ja tietenkin pojista. Ujonpuoleinen, syntyään suomenruotsalainen Nalle taas on kavereineen koukussa nettiin ja televisiosarjoihin.

Zeina ja Nalle kertovat vuorotellen yläasteen ensimmäisestä lukukaudesta, omista tuntemuksistaan ja luokkakavereidensa monenlaisista tempauksista sellaisina kuin itse ne kokevat – ja tulkinnat tapahtumista ovat varsin erilaisia.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
zeina_nalle.pdf
zeina_nalle.epub
zeina_nalle_all.zip