Zeina ja Nalle - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Jul 19, 2019
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 31

Introduction

Seiskaluokkalaisten riemukasta kohellusta kahdesta erilaisesta näkökulmasta. Vauhdikas, puoliksi libanonilainen Zeina on tyttöjen tapaan kiinnostunut vaatteista ja meikeistä, hyvännäköisistä...

read more

Details of Zeina ja Nalle

Original Title
Zeina ja Nalle
First Published
2002 year
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
138 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Seiskaluokkalaisten riemukasta kohellusta kahdesta erilaisesta näkökulmasta. Vauhdikas, puoliksi libanonilainen Zeina on tyttöjen tapaan kiinnostunut vaatteista ja meikeistä, hyvännäköisistä miesopettajista ja tietenkin pojista. Ujonpuoleinen, syntyään suomenruotsalainen Nalle taas on kavereineen koukussa nettiin ja televisiosarjoihin.

Zeina ja Nalle kertovat vuorotellen ylä Seiskaluokkalaisten riemukasta kohellusta kahdesta erilaisesta näkökulmasta. Vauhdikas, puoliksi libanonilainen Zeina on tyttöjen tapaan kiinnostunut vaatteista ja meikeistä, hyvännäköisistä miesopettajista ja tietenkin pojista. Ujonpuoleinen, syntyään suomenruotsalainen Nalle taas on kavereineen koukussa nettiin ja televisiosarjoihin.

Zeina ja Nalle kertovat vuorotellen yläasteen ensimmäisestä lukukaudesta, omista tuntemuksistaan ja luokkakavereidensa monenlaisista tempauksista sellaisina kuin itse ne kokevat – ja tulkinnat tapahtumista ovat varsin erilaisia.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
zeina_nalle.pdf
zeina_nalle.epub
zeina_nalle_all.zip