Yönmusta kesä - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Aug 03, 2021
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 138

Introduction

Tämä on Mirja Saarnille erilainen kesä. Mies on kuollut, yksinäisyys ja tarpeettomuuden tunne ahdistavat. Hän tulee huomaamaan, miten suomalaisen kesämaiseman tyynen pinnan alla kulkee...

read more

Details of Yönmusta kesä

Original Title
Yönmusta kesä
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
126 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Yönmusta kesä

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Tämä on Mirja Saarnille erilainen kesä. Mies on kuollut, yksinäisyys ja tarpeettomuuden tunne ahdistavat. Hän tulee huomaamaan, miten suomalaisen kesämaiseman tyynen pinnan alla kulkee väkivaltaisen kuoleman yönmusta pohjavirta.

Joku tahtoo hänelle pahaa - mutta kuka ja miksi? Eikö hän olekaan tuntenut miehensä salaisuuksia? Yönmusta kesä on kypsän kirjailijan viisas jännit Tämä on Mirja Saarnille erilainen kesä.

Mies on kuollut, yksinäisyys ja tarpeettomuuden tunne ahdistavat. Hän tulee huomaamaan, miten suomalaisen kesämaiseman tyynen pinnan alla kulkee väkivaltaisen kuoleman yönmusta pohjavirta. Joku tahtoo hänelle pahaa - mutta kuka ja miksi?

Eikö hän olekaan tuntenut miehensä salaisuuksia? Yönmusta kesä on kypsän kirjailijan viisas jännitysromaani - kirja, jonka Aili Simojoki on halunnut kirjoittaa jo vuosia. Hän luo oivaltavan kuvan naisesta, joka lopultakin uskaltaa ottaa kohtalon omiin käsiinsä.

Ihmiskuvaus on varmaa, jännitys kiristyy äärimmilleen - eikä mikään ole sitä, miltä ensin näyttää. Kotimaisessa jännityskirjallisuudessa ovat Aili Simojoen näkökulmat uusia - kokonaisuudessa on samaa elämänviisautta, huumoria ja ymmärrystä kuin hänen suosituissa muistelmateoksissaankin.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
nmusta.pdf
nmusta.epub
nmusta_all.zip