Worstelen aan de rand van Europa: verhalen achter de Griekse crisis - PDF free download eBook

  • Verified: Sat, Aug 17, 2019
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 31

Introduction

In het najaar van 2009 kwam Griekenland acuut in de financiële problemen. Het land dreigde failliet te gaan en de rest van Europa mee te sleuren in zijn val. De eurocrisis was begonnen.De...

read more

Details of Worstelen aan de rand van Europa: verhalen achter de Griekse crisis

Original Title
Worstelen aan de rand van Europa: verhalen achter de Griekse crisis
Edition Format
Paperback
Number of Pages
207 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

In het najaar van 2009 kwam Griekenland acuut in de financiële problemen. Het land dreigde failliet te gaan en de rest van Europa mee te sleuren in zijn val. De eurocrisis was begonnen.

De internationale gemeenschap schoot Griekenland te hulp met miljardenleningen en in ruil daarvoor moest het land ongekend zware bezuinigingen doorvoeren. De economie kwam in een diepe reces In het najaar van 2009 kwam Griekenland acuut in de financiële problemen. Het land dreigde failliet te gaan en de rest van Europa mee te sleuren in zijn val.

De eurocrisis was begonnen. De internationale gemeenschap schoot Griekenland te hulp met miljardenleningen en in ruil daarvoor moest het land ongekend zware bezuinigingen doorvoeren. De economie kwam in een diepe recessie.

Miljoenen Grieken zagen hun leven dramatisch veranderen. Toen in januari 2015 de linkse premier Tsipras en zijn flamboyante minister van Financiën Varoufakis aan de macht kwamen, hoopten veel Grieken op een nieuwe start. De twee beloofden Griekenland uit de wurggreep van de internationale schuldeisers te halen.

Maar hun aanpak mislukte faliekant. Eva Wiessing en Conny Keessen gingen op zoek naar de verhalen achter de Griekse crisis, van de gewone Grieken die zich staande proberen te houden in een land waar je van de staat weinig meer kunt verwachten. Een land waar improvisatie en burgerlijke ongehoorzaamheid een manier van overleven is geworden.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
worstelen_rand_europa_verhalen.pdf
worstelen_rand_europa_verhalen.epub
worstelen_rand_europa_verhalen_all.zip