Winterzon - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Jun 05, 2020
  • Published: 03.01.2019
  • Views: 108

Introduction

Vanwege hun 40-jarige huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzonvakantie naar Curaçao. Zoon Bart woont samen met de vrijgevochten Amber, ze...

read more

Details of Winterzon

Original Title
Winterzon
Edition Format
Paperback
Number of Pages
217 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Winterzon

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Vanwege hun 40-jarige huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzonvakantie naar Curaçao. Zoon Bart woont samen met de vrijgevochten Amber, ze hebben een dochtertje. Zoon Gijs is getrouwd met Sophie, de brave huismoeder die zorgt voor hun zoon Levi.

En dochter Annemieke, het beschermde jongste zusje, heeft een relatie met H Vanwege hun 40-jarige huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzonvakantie naar Curaçao. Zoon Bart woont samen met de vrijgevochten Amber, ze hebben een dochtertje. Zoon Gijs is getrouwd met Sophie, de brave huismoeder die zorgt voor hun zoon Levi.

En dochter Annemieke, het beschermde jongste zusje, heeft een relatie met Hendrik - Jan. Op een avond besluiten de drie schoonzusjes te gaan stappen. Amber vindt de andere twee eigenlijk maar braaf, maar goed, ze is nu eenmaal meegegaan op vakantie, dus kan ze er maar beter wat van maken.

Annemieke haakt op het laatste moment toch af, en Amber en Sophie gaan samen naar een cocktailparty op het strand. Amber besluit de boel wat leven in te blazen en voert Sophie de ene cocktail na de andere, Dan komt Sophie zowaar los. Hoe later het wordt, hoe meer de twee vrouwen kunnen rekenen op aandacht van de mannen.

Sophie is de hit van de avond op de dansvloer en tot Ambers verbazing wil ze best eens wat proberen op drugsgebied, Sophie wordt nog losser en gaat zelfs in op de avances van een knappe en charmante Antilliaan. Amber vindt het reuzegrappig om deze kant van de brave Sophie te zien en ze vermaakt zich kostelijk. Als de party ten einde loopt en Amber naar huis wil, kan ze Sophie nergens vinden.

Amber moet eigenlijk wel grinniken om de situatie: de brave Sophie, die waarschijnlijk ergens ligt te rollebollen met een knappe Antilliaan. Maar als Sophie ook de volgende dag niet naar huis terugkeert, blijkt er niet veel meer te lachen.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
winterzon.pdf
winterzon.epub
winterzon_all.zip