Wall Street Vendetta - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, May 28, 2020
  • Published: 29.01.2019
  • Views: 90

Introduction

Silas Cade, före detta kommandosoldat och entreprenör i gråzonen, åtar sig tveksamma uppdrag åt finansmän på Wall Street som är i behov av att få tjänster utförda snabbt och diskret.Av en mäktig...

read more

Details of Wall Street Vendetta

Original Title
Wall Street Vendetta
First Published
2012 year
Edition Format
Paperback
Number of Pages
333 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Wall Street Vendetta

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Silas Cade, före detta kommandosoldat och entreprenör i gråzonen, åtar sig tveksamma uppdrag åt finansmän på Wall Street som är i behov av att få tjänster utförda snabbt och diskret.Av en mäktig klient får han i uppdrag att konfrontera en hedgefondmäklare för att kräva tillbaka den summa som klienten har investerat i en misslyckad affär. Men innan Silas hinner rapportera t Silas Cade, före detta kommandosoldat och entreprenör i gråzonen, åtar sig tveksamma uppdrag åt finansmän på Wall Street som är i behov av att få tjänster utförda snabbt och diskret.Av en mäktig klient får han i uppdrag att konfrontera en hedgefondmäklare för att kräva tillbaka den summa som klienten har investerat i en misslyckad affär. Men innan Silas hinner rapportera till sin klient att pengarna är på väg tillbaka, hittas klienten mördad.Och han är inte den siste.

Någon fortsätter att ta livet av mäktiga finanshajar. Rädslan brer ut sig i New Yorks finanskvarter och får till och med handlarna på golvet att rusta sig till tänderna.Under falsk identitet och genom sina insiderkunskaper får Silas snart ett nytt uppdrag. Han ska ta reda på vilka som ligger bakom de investeringsbeslut som verkar hänga samman med morden.Med hjälp av den vackra och smarta finansbloggaren Clara Dawson rör sig Silas i en halsbrytande jakt på hjärnan bakom de kallblodiga finansmorden.

En jakt som går i svindlande hastighet genom New Yorks gator och luftrum, och som är nära att kosta Silas hans omsorgsfullt uppbyggda tillvaro.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
wall_street_vendetta.pdf
wall_street_vendetta.epub
wall_street_vendetta_all.zip