Vlady, un vampir simpatic - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Nov 29, 2021
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 176

Introduction

Pe când se lăsa o noapte sinistră… ciudat de sinistră si intunecată, natura parcă se pregatea de ceva si iși arăta, cu groază, colții pe cer… a sosit pe lume VLADY, un vampir simpatic! Dacă nu îl...

read more

Details of Vlady, un vampir simpatic

Original Title
Vlady, un vampir simpatic
Edition Format
Paperback
Number of Pages
38 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Vlady, un vampir simpatic

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Pe când se lăsa o noapte sinistră… ciudat de sinistră si intunecată, natura parcă se pregatea de ceva si iși arăta, cu groază, colții pe cer… a sosit pe lume VLADY, un vampir simpatic! Dacă nu îl știați deja pe Vlady, e foarte simplu să-l recunoașteți: un liliac albastru, cu ochii mari, nasul rotund, urechi clăpăuge și dinți de șoricel... da, de șoricel sunt, nu de vampir. Pe când se lăsa o noapte sinistră… ciudat de sinistră si intunecată, natura parcă se pregatea de ceva si iși arăta, cu groază, colții pe cer… a sosit pe lume VLADY, un vampir simpatic!

Dacă nu îl știați deja pe Vlady, e foarte simplu să-l recunoașteți: un liliac albastru, cu ochii mari, nasul rotund, urechi clăpăuge și dinți de șoricel... da, de șoricel sunt, nu de vampir. Vlady iubește mujdeiul, face plajă, donează sânge, nu stă cu capul în jos și doarme noaptea! În timp ce părinții săi sunt puși în încurcătură când vine vorba de preferințele fiului lor, Vlady e mereu alături de prietenii lui - Mary, porumbița și Manix, un șobolan grozav de ștrengar.

Pornește cu ei la drum și vei fi părtaș la cele mai hazlii și năstrușnice aventuri. Răsfoiește revista, mănâncă mujdei și înveselește-te alături de familia de lilieci a lui Vlady!


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
vlady_vampir_simpatic.pdf
vlady_vampir_simpatic.epub
vlady_vampir_simpatic_all.zip