Vlady, un vampir simpatic - PDF free download eBook

  • Verified: Sat, Oct 19, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 53

Introduction

Pe când se lăsa o noapte sinistră… ciudat de sinistră si intunecată, natura parcă se pregatea de ceva si iși arăta, cu groază, colții pe cer… a sosit pe lume VLADY, un vampir simpatic! Dacă nu îl...

read more

Details of Vlady, un vampir simpatic

Original Title
Vlady, un vampir simpatic
Edition Format
Paperback
Number of Pages
38 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Pe când se lăsa o noapte sinistră… ciudat de sinistră si intunecată, natura parcă se pregatea de ceva si iși arăta, cu groază, colții pe cer… a sosit pe lume VLADY, un vampir simpatic! Dacă nu îl știați deja pe Vlady, e foarte simplu să-l recunoașteți: un liliac albastru, cu ochii mari, nasul rotund, urechi clăpăuge și dinți de șoricel... da, de șoricel sunt, nu de vampir. Pe când se lăsa o noapte sinistră… ciudat de sinistră si intunecată, natura parcă se pregatea de ceva si iși arăta, cu groază, colții pe cer… a sosit pe lume VLADY, un vampir simpatic!

Dacă nu îl știați deja pe Vlady, e foarte simplu să-l recunoașteți: un liliac albastru, cu ochii mari, nasul rotund, urechi clăpăuge și dinți de șoricel... da, de șoricel sunt, nu de vampir. Vlady iubește mujdeiul, face plajă, donează sânge, nu stă cu capul în jos și doarme noaptea! În timp ce părinții săi sunt puși în încurcătură când vine vorba de preferințele fiului lor, Vlady e mereu alături de prietenii lui - Mary, porumbița și Manix, un șobolan grozav de ștrengar.

Pornește cu ei la drum și vei fi părtaș la cele mai hazlii și năstrușnice aventuri. Răsfoiește revista, mănâncă mujdei și înveselește-te alături de familia de lilieci a lui Vlady!


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
vlady_vampir_simpatic.pdf
vlady_vampir_simpatic.epub
vlady_vampir_simpatic_all.zip