VISUL - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Nov 19, 2019
  • Published: 18.01.2019
  • Views: 75

Introduction

Eroina romanului are curajul de a privi retrospectiv cu o luciditate feroce. Dupa evocarea anilor copilariei si adolescentei, care are accente aproape idilice, pe alocuri (vacantele petrecute la...

read more

Details of VISUL

Original Title
VISUL
Number of Pages
207 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Eroina romanului are curajul de a privi retrospectiv cu o luciditate feroce. Dupa evocarea anilor copilariei si adolescentei, care are accente aproape idilice, pe alocuri (vacantele petrecute la bunicii dinspre mama intr-un satuc oltenesc, prima iubire, nevinovatele iubiri adolescentine), naratiunea ne poarta în zariștea unei căsnicii care se transformă pe zi ce trece trec Eroina romanului are curajul de a privi retrospectiv cu o luciditate feroce. Dupa evocarea anilor copilariei si adolescentei, care are accente aproape idilice, pe alocuri (vacantele petrecute la bunicii dinspre mama intr-un satuc oltenesc, prima iubire, nevinovatele iubiri adolescentine), naratiunea ne poarta în zariștea unei căsnicii care se transformă pe zi ce trece trece în coșmar.

Secvențele de viață conjugală, infernale, se derulează într-un ritm teribil, care țin lectorul cu sufletul la gură. Rătăcirile eroinei, care trăiește suferința la modul paroxistic, sunt acelea ale unui suflet damnat. Fără îndoială că viziunea căderii omului, care are puterea, totuși, de a se salva, ispășindu-și vina și găsind în adâncul său resurse nebănuite de regenerare, are în ea ceva dostoievskian.

Din acest punct de vedere, romanul de debut al Lianei Mânzat, are o profunzime și o forță emoționala cu totul excepționale. ( Mircea Petean )


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
visul.pdf
visul.epub
visul_all.zip