Vihreä hoiva ja voima - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Jul 05, 2020
  • Published: 03.01.2019
  • Views: 133

Introduction

"Vihreä hoiva ja voima" on green care -menetelmien työkalupakki sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ammattilaisille. Kirjan Vihreä voima -osion harjoitukset sopivat...

read more

Details of Vihreä hoiva ja voima

Original Title
Vihreä hoiva ja voima
Edition Format
Paperback
Number of Pages
153 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Vihreä hoiva ja voima

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

"Vihreä hoiva ja voima" on green care -menetelmien työkalupakki sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ammattilaisille. Kirjan Vihreä voima -osion harjoitukset sopivat itsehoitomenetelmäksi ja inspiraation lähteeksi kaikille oman luontosuhteen vahvistamisesta ja luonnon terapeuttisista vaikutuksista kiinnostuneille: - Puutarhaterapia - Luontokasvatus - Eläinavusteinen valmennu "Vihreä hoiva ja voima" on green care -menetelmien työkalupakki sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ammattilaisille. Kirjan Vihreä voima -osion harjoitukset sopivat itsehoitomenetelmäksi ja inspiraation lähteeksi kaikille oman luontosuhteen vahvistamisesta ja luonnon terapeuttisista vaikutuksista kiinnostuneille: - Puutarhaterapia - Luontokasvatus - Eläinavusteinen valmennus - Pari- ja yksilöterapia luonnossa - Vihreä hoiva kaupungissa - Mielen itsehoito "Vihreä hoiva ja voima" kokoaa yksin kansien väliin ihmisen ja luonnon suhdetta selittävän aivotutkimuksen vihreän hoivan eli green care -ajattelun historialliset juuret sekä runsaasti harjoituksia, miten luontoa ja eläimiä voi hyödyntää itsetuntemuksen, elämän kriisien ja ihmissuhteiden työstämiseen.

Luonnon vaikutusta ihmisten psyykkiseen hyvinvointiin on tutkittu 1970-luvulta lähtien. Paljon luonnossa liikkuvilla on tutkimusten mukaan puolet vähemmän psyykkisiä ongelmia. Luonto vaikuttaa vahvasti myös keskittymis- ja suorituskykyyn.

Siksi ADHD-piirteisille ihmisille, erityisesti lapsille ja nuorille suositellaankin mahdollisimman paljon vihreää aikaa. Tämä kirja antaa tietoa, inspiraatiota ja ideoita luontosuhteen syventämiseen ja mielen hoitamiseen luonnon tuella. Kirjan kirjoittajat: Asta Suomi on yhteiskuntatieteiden tohtori, vaativan erityistason psykoterapeutti ja ammattikorkeakoulun opettaja sekä sertifioitu johdon coach ja työnohjaaja.

Asta Suomi kouluttaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, työnohjaajia ja terapeutteja. Mervi Juusola on tietokirjailija, kuvataideterapeutti ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka on keskittynyt työssään lasten ja nuorten sosiaalisten taitojen ohjaukseen.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
vihre_hoiva_voima.pdf
vihre_hoiva_voima.epub
vihre_hoiva_voima_all.zip