Viggo Kampmann: modig modstandsmand, klog finansminister, uregerlig statsminister - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, May 29, 2020
  • Published: 07.01.2019
  • Views: 81

Introduction

Biografien om Viggo Kampmann er fortællingen om en af de store politikere i Danmark i årtierne efter Anden Verdenskrig – og om et af de mest udsædvanlige livsforløb i Danmarks nyere politiske...

read more

Details of Viggo Kampmann: modig modstandsmand, klog finansminister, uregerlig statsminister

Original Title
Viggo Kampmann: modig modstandsmand, klog finansminister, uregerlig statsminister
Edition Format
ebook
Book Language
English
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Viggo Kampmann: modig modstandsmand, klog finansminister, uregerlig statsminister

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Biografien om Viggo Kampmann er fortællingen om en af de store politikere i Danmark i årtierne efter Anden Verdenskrig – og om et af de mest udsædvanlige livsforløb i Danmarks nyere politiske historie. Et portræt af en mand, der ubestrideligt var en klog embedsmand og politiker, en af velfærdsstatens fædre. Men også en mand, der til sidst måtte give slip på sit politiske l Biografien om Viggo Kampmann er fortællingen om en af de store politikere i Danmark i årtierne efter Anden Verdenskrig – og om et af de mest udsædvanlige livsforløb i Danmarks nyere politiske historie.

Et portræt af en mand, der ubestrideligt var en klog embedsmand og politiker, en af velfærdsstatens fædre. Men også en mand, der til sidst måtte give slip på sit politiske liv.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
viggo_kampmann_modig_modstandsmand.pdf
viggo_kampmann_modig_modstandsmand.epub
viggo_kampmann_modig_modstandsmand_all.zip