Ulvehammeren - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Dec 11, 2019
  • Published: 29.01.2019
  • Views: 64

Introduction

Plutselig var det som om hammeren våknet til liv under fingrene til Alma. Runeinskripsjonene på hammerhodet glødet med et blålig lys. Ulveøynene skinte spøkelsesaktig.Alma lukket øynene og bet...

read more

Details of Ulvehammeren

Original Title
Ulvehammeren
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
224 pages
Book Language
Norwegian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Plutselig var det som om hammeren våknet til liv under fingrene til Alma. Runeinskripsjonene på hammerhodet glødet med et blålig lys. Ulveøynene skinte spøkelsesaktig.

Alma lukket øynene og bet tennene sammen, som om hun prøvde å jage bort smerten. Så løftet hun hammeren. Kristiania 1889 Da Samleren bringer en eldgammel hammer tilbake fra Svalbard, slippes en mektig og ond Plutselig var det som om hammeren våknet til liv under fingrene til Alma.

Runeinskripsjonene på hammerhodet glødet med et blålig lys. Ulveøynene skinte spøkelsesaktig. Alma lukket øynene og bet tennene sammen, som om hun prøvde å jage bort smerten.

Så løftet hun hammeren. Kristiania 1889 Da Samleren bringer en eldgammel hammer tilbake fra Svalbard, slippes en mektig og ond kraft fri. Det blir opp til Edvard Frost (15), professor Wolf og de andre å bringe hammeren tilbake før det er for sent.

Men i isødet i nord venter uhyrer verre enn noen Edvard kunne forestille seg. Og snart står hele menneskehetens skjebne på spill. Ulvehammeren er den tredje og siste boka om Edvards Frosts ekspedisjoner.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
ulvehammeren.pdf
ulvehammeren.epub
ulvehammeren_all.zip