Ujka ili o vaspitanju - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Aug 22, 2019
  • Published: 26.01.2019
  • Views: 38

Introduction

Roman "Ujka ili o vaspitanju", objavljen iz zaostavštine Miodraga Đurđevića, govori o odrastanju jednog dečaka krajem šezdesetih godina u Beogradu, ali i o (sentimentalnom, alaskom i...

read more

Details of Ujka ili o vaspitanju

Original Title
Ujka ili o vaspitanju
Edition Format
Paperback
Number of Pages
143 pages
Book Language
Serbian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Roman "Ujka ili o vaspitanju", objavljen iz zaostavštine Miodraga Đurđevića, govori o odrastanju jednog dečaka krajem šezdesetih godina u Beogradu, ali i o (sentimentalnom, alaskom i drugom) (pre)vaspitavanju nekoliko odraslih osoba koje ga okružuju. Smeštena u vreme kada na Adi još nije bilo jezera već samo pravih adadžija i kada se još uvek verovalo u "predratne vrednost Roman "Ujka ili o vaspitanju", objavljen iz zaostavštine Miodraga Đurđevića, govori o odrastanju jednog dečaka krajem šezdesetih godina u Beogradu, ali i o (sentimentalnom, alaskom i drugom) (pre)vaspitavanju nekoliko odraslih osoba koje ga okružuju. Smeštena u vreme kada na Adi još nije bilo jezera već samo pravih adadžija i kada se još uvek verovalo u "predratne vrednosti", ova priča osvaja toplinom i humorom, ali i pripovednim umećem, pre svega izbrušenim rečenicama i sjajnim dijalozima.

Knjiga koju će voleti mladi čitaoc, ali i oni koji se s nostalgijom prisećaju toga "kako nekad beše".


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
ujka_vaspitanju.pdf
ujka_vaspitanju.epub
ujka_vaspitanju_all.zip