Tuntematon lapsi - PDF free download eBook

  • Verified: Sat, Mar 28, 2020
  • Published: 20.01.2019
  • Views: 70

Introduction

"Kun tuona kesäaamuna näin haikaran, se tuntui minusta äärimmäisen hyvältä ja tilanteeseen sopivalta enteeltä. Nyt näen vain, että haikaran nokassa ei ollut pientä nyyttiä. "...

read more

Details of Tuntematon lapsi

Original Title
Tuntematon lapsi
ISBN13
9789510419175
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
304 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Tuntematon lapsi

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

"Kun tuona kesäaamuna näin haikaran, se tuntui minusta äärimmäisen hyvältä ja tilanteeseen sopivalta enteeltä. Nyt näen vain, että haikaran nokassa ei ollut pientä nyyttiä. " Tutkijapariskunta päättää yrittää lasta, vuosien pohdinnan jälkeen.

Tytär syntyy mutta ehtii elää vain hetken. Kirjallisiin murhenäytelmiin perehtynyt isä joutuu kohtaamaan todellisen tragedian. Tuntem "Kun tuona kesäaamuna näin haikaran, se tuntui minusta äärimmäisen hyvältä ja tilanteeseen sopivalta enteeltä.

Nyt näen vain, että haikaran nokassa ei ollut pientä nyyttiä. " Tutkijapariskunta päättää yrittää lasta, vuosien pohdinnan jälkeen. Tytär syntyy mutta ehtii elää vain hetken.

Kirjallisiin murhenäytelmiin perehtynyt isä joutuu kohtaamaan todellisen tragedian. Tuntematon lapsi on puhutteleva ja analyyttinen esikoisromaani vastasyntyneen lapsen menettämisestä ja elämän jatkamisesta tilanteessa jossa valo käy vähiin. Vahva miesnäkökulma ja omakohtaisuus tuovat syvyyttä yleisinhimilliseen ja arkaan aiheeseen.

Tuomas Juntunen (s. 1976) on Helsingissä asuva kirjallisuudentutkija ja kriitikko.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
tuntematon_lapsi.pdf
tuntematon_lapsi.epub
tuntematon_lapsi_all.zip