Trecerea - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Jan 25, 2021
  • Published: 12.01.2019
  • Views: 185

Introduction

Trecerea este o carte-triptic, construita pe paradoxuri. Este un roman vesel despre moarte, sau poate invers, un roman tragic despre frumusetea vietii. Nu este vorba despre viata conventionala,...

read more

Details of Trecerea

Original Title
Trecerea
ISBN13
9789732331491
Edition Format
Paperback
Number of Pages
256 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Trecerea

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Trecerea este o carte-triptic, construita pe paradoxuri. Este un roman vesel despre moarte, sau poate invers, un roman tragic despre frumusetea vietii. Nu este vorba despre viata conventionala, „din carti", ci de viata din arhondaric, din fabrica de bere, din circul nemilos al dragostei.

Sint si citeva pariuri dificile in aceasta carte. In prima parte a romanului, de pilda Trecerea este o carte-triptic, construita pe paradoxuri. Este un roman vesel despre moarte, sau poate invers, un roman tragic despre frumusetea vietii.

Nu este vorba despre viata conventionala, „din carti", ci de viata din arhondaric, din fabrica de bere, din circul nemilos al dragostei. Sint si citeva pariuri dificile in aceasta carte. In prima parte a romanului, de pilda, autorul fotografiaza cu versatilitatea unui Man Ray viata de manastire, oferind una dintre cele mai substantiale si atipice abordari ale subiectului din ultimele decenii, intr-o combinatie fascinanta de teologie si umor.

Scriitura e vie si filigranata chiar si atunci cind temele sint apasatoare, ultime; marca ei personala ramine transformarea spectaculoasa a faptelor si a gesturilor banale in mici aventuri stilistice. „Trecerea este o scriere enigmistica, fructificind relatia complice dintre "realitate" si "visare", si in acelasi timp o carte de intelepciune ce pare un mecanism izvorit dintr-o minte pluri-dimensionala. Romanul devine o ipoteza cibernetica serioasa, bine intocmita".

(George Neagoe)


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
trecerea.pdf
trecerea.epub
trecerea_all.zip