Toisaalta 2013-2015 - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Jan 17, 2020
  • Published: 10.01.2019
  • Views: 64

Introduction

Arkkitehti Mikko Metsähonkalan viehkeät kuvatarinat ovat siirtyneet Helsingin Sanomien NYT-liitteen sivuilta tähän kirjaan. Seurakseen ne ovat saaneet kolmisenkymmentä ennen julkaisematonta kuvaa...

read more

Details of Toisaalta 2013-2015

Original Title
Toisaalta 2013-2015
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
79 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Toisaalta 2013-2015

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Arkkitehti Mikko Metsähonkalan viehkeät kuvatarinat ovat siirtyneet Helsingin Sanomien NYT-liitteen sivuilta tähän kirjaan. Seurakseen ne ovat saaneet kolmisenkymmentä ennen julkaisematonta kuvaa teksteineen. Kuvien aihekirjo on laaja - teemat löytyvät niin historiasta, luonnontieteistä, arkkitehtuurista, taiteista, myyteistä kuin arkielämästäkin.

"Jokaisella kuvalla on om Arkkitehti Mikko Metsähonkalan viehkeät kuvatarinat ovat siirtyneet Helsingin Sanomien NYT-liitteen sivuilta tähän kirjaan. Seurakseen ne ovat saaneet kolmisenkymmentä ennen julkaisematonta kuvaa teksteineen. Kuvien aihekirjo on laaja - teemat löytyvät niin historiasta, luonnontieteistä, arkkitehtuurista, taiteista, myyteistä kuin arkielämästäkin.

"Jokaisella kuvalla on oma eheä pienoismaailmansa, oma väripalettinsa ja osin oma tyylinsä. -- Viime aikoina on maailmalta Suomeenkin levinnyt ilmiö nimeltä "zenväritys", jossa painotetaan hitaan, läsnä olevan värittämisen meditatiivista merkitystä. Luulisin, että omassa työskentelyssäni olen aina tietämättäni harjoittanut samaa".

(Mikko Metsähonkala)


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
toisaalta_2013_2015.pdf
toisaalta_2013_2015.epub
toisaalta_2013_2015_all.zip