Todistaja - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Nov 15, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 59

Introduction

Varmaotteinen esikoinen kurottaa halki ajan, nykyisestä menneeseen, ja sinne missä aikaa ei ole. "Viisikymmentäneljä vuotta sitten, marraskuun 11. päivänä vuonna 1954 Schmeisser-pistoolilla...

read more

Details of Todistaja

Original Title
Todistaja
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
411 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Varmaotteinen esikoinen kurottaa halki ajan, nykyisestä menneeseen, ja sinne missä aikaa ei ole. "Viisikymmentäneljä vuotta sitten, marraskuun 11. päivänä vuonna 1954 Schmeisser-pistoolilla ammuttu 6,35 mm väljyinen luoti lentää yhä ilmassa. Minun ajanlaskussani se ei ole pysähtynyt vieläkään.

Luoti on aurinko ja minä sen kiertolainen. " Keijo Alho viettää poikuutensa kansal Varmaotteinen esikoinen kurottaa halki ajan, nykyisestä menneeseen, ja sinne missä aikaa ei ole. "Viisikymmentäneljä vuotta sitten, marraskuun 11. päivänä vuonna 1954 Schmeisser-pistoolilla ammuttu 6,35 mm väljyinen luoti lentää yhä ilmassa.

Minun ajanlaskussani se ei ole pysähtynyt vieläkään. Luoti on aurinko ja minä sen kiertolainen. " Keijo Alho viettää poikuutensa kansalaissodan aikana, pääsee jatkosodalla rintamalta paperitöihin, menee naimisiin, pitää rakastajatarta, nousee sodanjälkeisessä poliittisessa hierarkiassa hyvään asemaan.

Ja yhtenä päivänä hän vaipuu psykoosiin ja ampuu häntä pidättämään tulleen poliisin. Tämä on menneisyyttä, joten tämä on totta.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
todistaja.pdf
todistaja.epub
todistaja_all.zip