Tjugo år till dig - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Jun 03, 2020
  • Published: 27.01.2019
  • Views: 121

Introduction

Linn är vacker, singel och självständig och förverkligar sig själv. På ytan är allting enkelt i hennes liv, men bakom den lättsamma tillvaron lurar en rotlöshet. När hon bestämmer sig för att...

read more

Details of Tjugo år till dig

Original Title
Tjugo år till dig
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
288 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Tjugo år till dig

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Linn är vacker, singel och självständig och förverkligar sig själv. På ytan är allting enkelt i hennes liv, men bakom den lättsamma tillvaron lurar en rotlöshet. När hon bestämmer sig för att uppfylla en inre längtan blir hon för första gången lugn.

Men det går inte alls som hon tänkt sig och snart befinner hon sig återigen på flykt. Den här gången till nordligaste Lapplan Linn är vacker, singel och självständig och förverkligar sig själv. På ytan är allting enkelt i hennes liv, men bakom den lättsamma tillvaron lurar en rotlöshet.

När hon bestämmer sig för att uppfylla en inre längtan blir hon för första gången lugn. Men det går inte alls som hon tänkt sig och snart befinner hon sig återigen på flykt. Den här gången till nordligaste Lappland, med sår i själen som inte vill läka.

Joel har en önskan starkare än alla andra, men flickvännen sviker och förhoppningarna går i krasch. Han lämnar Stockholm för att jobba på fjällstationen han knappt hört talas om. I Abisko, omgivna av vidsträckta fjäll, smaragdgröna sjöar och klar fjälluft, korsas Linns och Joels vägar.

Men de hinner inte mer än träffas innan deras tidigare liv kommer ikapp dem. Vad hände egentligen luciakvällen för tjugo år sedan? Varför vägrar Carin, den sjuttioåriga kvinnan som Linn träffade på tåget, lämna henne ifred?

Och varför riskerar Joel allt för att bevara sin hemlighet? Under några omtumlande septemberdagar tvingas Linn och Joel söka inom sig för att få svar. I sommar kommer äntligen den fristående uppföljaren till feelgood­romanen "Tills kärleken skiljer oss" av Anna Lönnqvist.

"Tjugo år till dig" är en varm relationssaga om ensamma själar som möts och skildrar den stora längtan vi alla kan drabbas av. Känslan av kärlek och vän­skap stannar kvar långt efter att sista sidan är läst.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
tjugo_till.pdf
tjugo_till.epub
tjugo_till_all.zip