Ting vi trenger - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Mar 01, 2021
  • Published: 07.01.2019
  • Views: 140

Introduction

Siv Nordsveen og Silje Rønneberg Hogstad debuterer med en tegneserie om folk som lager kunst, og om folk som kjøper den. Siri og Endre er i begynnelsen av trettiåra og foreldre til lille Ylva. Siri...

read more

Details of Ting vi trenger

Original Title
Ting vi trenger
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
88 pages
Book Language
Norwegian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Ting vi trenger

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Siv Nordsveen og Silje Rønneberg Hogstad debuterer med en tegneserie om folk som lager kunst, og om folk som kjøper den. Siri og Endre er i begynnelsen av trettiåra og foreldre til lille Ylva. Siri er billedkunstner som ikke helt har "fått det til", med deltidsjobb på sykehjem og sporadiske arbeidstimer i atelieret.

Endre har en trygg jobb i kommunen og er hovedforsørger i Siv Nordsveen og Silje Rønneberg Hogstad debuterer med en tegneserie om folk som lager kunst, og om folk som kjøper den. Siri og Endre er i begynnelsen av trettiåra og foreldre til lille Ylva. Siri er billedkunstner som ikke helt har "fått det til", med deltidsjobb på sykehjem og sporadiske arbeidstimer i atelieret.

Endre har en trygg jobb i kommunen og er hovedforsørger i familien. Tilværelsen er god til tross for at de er ulike personligheter, og selv om det føles som alle andre har det bedre økonomisk. En dag erklærer Siri at hun vil kjøpe et kunstverk de to har sett på en reise, og som hun ikke har klart å glemme.

Det koster for mye og befinner seg i Belgia, – en dårlig idé, synes Endre. Hvordan skal Siri forklare ham hva det er som gjør at nettopp denne tegningen har gjort slikt inntrykk? Kan streker på et papir virkelig bringe fram så sterke følelser?

Eller dreier drømmen om bildet seg egentlig om noe annet? Ting vi trenger handler om kunsten som møter hverdagen. Om å prøve så godt man kan å praktisere likestilling i hjemmet, og om hva som kan skje på en reise.

Ikke minst handler det om det vanskelige hvite lerretet.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
ting_trenger.pdf
ting_trenger.epub
ting_trenger_all.zip