Terviseks - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Nov 13, 2019
  • Published: 26.01.2019
  • Views: 86

Introduction

Wat betekent 'Terviseks'? Het betekent een schilderachtige reis door Litouwen, Letland en Estland – en een flitsbezoek aan Finland. Het betekent varkensoren in Vilnius, rijke Russen en...

read more

Details of Terviseks

Original Title
Terviseks
ISBN13
9789491144387
Edition Format
Paperback
Number of Pages
104 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Wat betekent 'Terviseks'? Het betekent een schilderachtige reis door Litouwen, Letland en Estland – en een flitsbezoek aan Finland. Het betekent varkensoren in Vilnius, rijke Russen en sufgereisde Schotten in Riga en half ontploffende hostels in Tallinn – en het ritme van de zee in Helsinki.

Het betekent observaties van twee jonge schrijvers met de lichte onrust van midden Wat betekent 'Terviseks'? Het betekent een schilderachtige reis door Litouwen, Letland en Estland – en een flitsbezoek aan Finland. Het betekent varkensoren in Vilnius, rijke Russen en sufgereisde Schotten in Riga en half ontploffende hostels in Tallinn – en het ritme van de zee in Helsinki.

Het betekent observaties van twee jonge schrijvers met de lichte onrust van midden twintig, met memorabele ontmoetingen en de nodige droge humor. En het betekent vooral ‘proost' in het Ests. Neem Terviseks mee als je die kant op gaat!

Dit is de ideale aanvulling op de Lonely Planet. (Laat die thuis trouwens. Iedereen heeft dezelfde, je mag er vast eentje lenen.) Wouter van Acker en Jos Rouw kennen elkaar al lang.

Echt al lang. De Noordpolder en een basisschool brachten ze samen. Een reis naar de Oostzeelanden in 2015 wederom.

Daarvoor heeft Wouter (27, volgens de laatste berekeningen) politicologie gestudeerd. En bestuurskunde. Hij schrijft nu een proefschrift in Leuven.

Verder doet hij pretentieus met boeken, koffie en langspeelplaten. Jos (27, ondanks de geruchten) studeerde communicatie- & informatie- wetenschappen in Tilburg. Hij is freelance tekstschrijver en communicatieadviseur.

In zijn vrije tijd gebeurt hij en is hij woonachtig.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
terviseks.pdf
terviseks.epub
terviseks_all.zip