Te Deix, Amor, La Mar Com A Penyora / Jo Pos Per Testimoni Les Gavines - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Sep 24, 2019
  • Published: 10.01.2019
  • Views: 30

Introduction

Aquest volum recull els dos llibres de relats amb què Carme Riera es va donar a conèixer i amb els quals va obtenir un èxit notable entre els lectors: Te deix, amor, la mar com a penyora (1975) i...

read more

Details of Te Deix, Amor, La Mar Com A Penyora / Jo Pos Per Testimoni Les Gavines

Original Title
Te Deix, Amor, La Mar Com A Penyora / Jo Pos Per Testimoni Les Gavines
Edition Format
Mass Market Paperback
Number of Pages
186 pages
Book Language
Catalan; Valencian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Aquest volum recull els dos llibres de relats amb què Carme Riera es va donar a conèixer i amb els quals va obtenir un èxit notable entre els lectors: Te deix, amor, la mar com a penyora (1975) i Jo pos per testimoni les gavines (1977), publicats originalment per Editorial Laia. Aquests dos llibres conformen la primera etapa de l'escriptora com a narradora, en què es combi Aquest volum recull els dos llibres de relats amb què Carme Riera es va donar a conèixer i amb els quals va obtenir un èxit notable entre els lectors: Te deix, amor, la mar com a penyora (1975) i Jo pos per testimoni les gavines (1977), publicats originalment per Editorial Laia. Aquests dos llibres conformen la primera etapa de l'escriptora com a narradora, en què es combinen a la perfecció els seus valors testimonials, subversius i de denúncia, amb una clara vocació poètica.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
deix_amor_penyora/testimoni_gavines.pdf
deix_amor_penyora/testimoni_gavines.epub
deix_amor_penyora/testimoni_gavines_all.zip