Suomen syksy - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Jun 04, 2020
  • Published: 04.01.2019
  • Views: 79

Introduction

Syksy on sadonkorjuun aikaa. Luonto hehkuu väriloistossaan ja tarjoilee kesän kypsyttämiä antimiaan. Suomen syksy antaa tietoa ja vinkkejä monenlaisista syysaskareista: marjastuksesta, säilönnästä,...

read more

Details of Suomen syksy

Original Title
Suomen syksy
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
214 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Suomen syksy

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Syksy on sadonkorjuun aikaa. Luonto hehkuu väriloistossaan ja tarjoilee kesän kypsyttämiä antimiaan. Suomen syksy antaa tietoa ja vinkkejä monenlaisista syysaskareista: marjastuksesta, säilönnästä, kalastuksesta, luonnossa liikkumisesta sekä perinteisen talonpoikaiskulttuurin syystöistä, uskomuksista ja ennustuksista.

Taivas täyttyy syksyllä muuttolinnuista, yötaivaan tähti Syksy on sadonkorjuun aikaa. Luonto hehkuu väriloistossaan ja tarjoilee kesän kypsyttämiä antimiaan. Suomen syksy antaa tietoa ja vinkkejä monenlaisista syysaskareista: marjastuksesta, säilönnästä, kalastuksesta, luonnossa liikkumisesta sekä perinteisen talonpoikaiskulttuurin syystöistä, uskomuksista ja ennustuksista.

Taivas täyttyy syksyllä muuttolinnuista, yötaivaan tähtikuvioista, pilvistä ja tietenkin sateesta. Sateelle kuin sateelle, heikolle tai rankalle, löytyy sopiva ilmaus suomen kielen rikkaasta sadesanastosta. Suomen syksyyn mahtuu myös monta perinteistä ja uutta juhlapäivää.

Mistä ovat peräisin kekri, halloween, pyhäinpäivä ja tuomiosunnuntai? Entä milloin on vietetty oravanpäivää? Näihin antaa vastauksen Suomen syksy, joka selvittää juhlapäivien taustat, perinteet ja nykyiset viettotavat.

Ota syksystä ilo irti!


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
suomen_syksy.pdf
suomen_syksy.epub
suomen_syksy_all.zip