Suomalaisten Symbolit - PDF free download eBook

  • Verified: Sat, Jun 19, 2021
  • Published: 04.01.2019
  • Views: 194

Introduction

Sauna, tango, kahvi ja karhu tuntuvat suomalaisista tutuilta ja hyvin suomalaisilta asioilta. Ruisleipä, puhumattomuus, Kolin maisemat, Kalevala, salmiakki ja Uuno Turhapuro ovat myös...

read more

Details of Suomalaisten Symbolit

Original Title
Suomalaisten Symbolit
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
224 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Suomalaisten Symbolit

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Sauna, tango, kahvi ja karhu tuntuvat suomalaisista tutuilta ja hyvin suomalaisilta asioilta. Ruisleipä, puhumattomuus, Kolin maisemat, Kalevala, salmiakki ja Uuno Turhapuro ovat myös suomalaisuutta suorastaan suomalaisten symboleja. Entä mitä meistä kertovat kirjallisuus, kuvataide, rakennukset ja arjen esineet?

Suomalaisten symbolit -teos kokoaa yksiin kansiin meidän yh Sauna, tango, kahvi ja karhu tuntuvat suomalaisista tutuilta ja hyvin suomalaisilta asioilta. Ruisleipä, puhumattomuus, Kolin maisemat, Kalevala, salmiakki ja Uuno Turhapuro ovat myös suomalaisuutta ­ suorastaan suomalaisten symboleja. Entä mitä meistä kertovat kirjallisuus, kuvataide, rakennukset ja arjen esineet?

Suomalaisten symbolit -teos kokoaa yksiin kansiin meidän yhteisiä merkkejämme. Nimekäs kirjoittajajoukko Laura Kolbesta Matti Klingeen ja Jan Löfströmistä Jarmo Papinniemeen lähestyy aihetta uskaliaasti tuoreista näkökulmista. Kirjassa kerrotaan siitä, miksi jotkut esineet ja asiat merkitsevät samaa kuin suomalaisuus ja miten nämä omiksi koetut tai itselle omitut symbolit ovat syntyneet.

Vastaukset löytyvät esimerkiksi siihen, miksi itsenäisyyspäivä vakiintui joulukuun kuudenneksi, miksi puhumme taiteen kultakaudesta ja järjestettiinkö Linnan juhlia jo ennen itsenäistä Suomea. Näyttävässä kirjassa on runsas neliväri- ja mustavalkokuvitus.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
suomalaisten_symbolit.pdf
suomalaisten_symbolit.epub
suomalaisten_symbolit_all.zip