Stedene - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Jan 25, 2021
  • Published: 12.01.2019
  • Views: 147

Introduction

Omtale fra forlaget "Filmene jeg lager, lager jeg på det samme stedet som bøkene mine. Det er det jeg kaller lidenskapens sted. Der hvor man er stum og blind.Eller, jeg prøver å være der så...

read more

Details of Stedene

Original Title
Stedene
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
124 pages
Book Language
Norwegian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Stedene

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Omtale fra forlaget "Filmene jeg lager, lager jeg på det samme stedet som bøkene mine. Det er det jeg kaller lidenskapens sted. Der hvor man er stum og blind.

Eller, jeg prøver å være der så mye som mulig" I denne boka snakker Marguerite Duras om steder som har vært viktige for henne: steder i livet, i barndom og voksenliv, men også steder i fiksjonen, i bøkene og filmene. Omtale fra forlaget "Filmene jeg lager, lager jeg på det samme stedet som bøkene mine. Det er det jeg kaller lidenskapens sted.

Der hvor man er stum og blind. Eller, jeg prøver å være der så mye som mulig" I denne boka snakker Marguerite Duras om steder som har vært viktige for henne: steder i livet, i barndom og voksenliv, men også steder i fiksjonen, i bøkene og filmene. Samtalen med dokumentarfilmskaper og regissør Michelle Porte ble sendt på fransk tv i 1976 og ble siden skrevet ut som bok.

Det gjør at teksten bærer preg av det muntlige, av øyeblikket, av det som oppsto i møtet mellom de to samtalende. De befinner seg et sted mens de snakker. Og sammen ser de på fotografier av steder som har betydd noe for Duras.

Sånn blir denne boka en dialog om å være i dialog med sitt stoff, sitt indre, verden der ute og andre mennesker. Og sånn åpner den også forståelsen av hva skriving er, og av hva det vil si å skape. Med forord av Hanne Ørstavik.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
stedene.pdf
stedene.epub
stedene_all.zip