Starea Nației - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Dec 08, 2021
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 231

Introduction

Cartea este în fapt o culegere de texte (refăcute pentru a fi publicate într-o ediție tipărită) din emisiunea Starea nației și din pastila Starea zilei. Lucrarea conține 120 de texte apărute în...

read more

Details of Starea Nației

Original Title
Starea Nației
Edition Format
Mass Market Paperback
Number of Pages
191 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Starea Nației

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Cartea este în fapt o culegere de texte (refăcute pentru a fi publicate într-o ediție tipărită) din emisiunea Starea nației și din pastila Starea zilei. Lucrarea conține 120 de texte apărute în emisiune, dar și 30 de texte noi, scrise de Mihai Radu și Dragoș Pătraru, special pentru această „ediție specială tipărită" a emisiunii. Acestea sunt grupate pe patru capitole: româ Cartea este în fapt o culegere de texte (refăcute pentru a fi publicate într-o ediție tipărită) din emisiunea Starea nației și din pastila Starea zilei.

Lucrarea conține 120 de texte apărute în emisiune, dar și 30 de texte noi, scrise de Mihai Radu și Dragoș Pătraru, special pentru această „ediție specială tipărită" a emisiunii. Acestea sunt grupate pe patru capitole: români și România, politică, social și viață, desigur, denumite sugestiv în carte. Zece dintre texte sunt însoțite și de desenele cunoscutului Mardale.

Cartea se poate comanda doar de pe acest site și sperăm să ajungă la dumneavoastră până cel târziu pe 10 martie. Aflându-se la al doilea sezon la televiziunea publică, emisiunea Starea nației este cea mai vizionată producție zilnică a TVR1 și se difuzează zilnic, de luni până joi, de la ora 22,30. Asumându-și misiunea publică și confruntându-se zilnic cu presiuni mari, atât externe, cât și interne, pentru scoaterea de pe post a emisiunii, realizatorii își propun, folosind elementele umorului, să informeze și să educe publicul, taxând orice fel de derapaj și având o poziție constant critică, fie că e vorba de politică, administrație sau mass-media.

Creșterea rezistenței la manipulare, combaterea stereotipurilor și dezvoltarea spiritului critic se numără, de asemenea, printre obiectivele acestei emisiuni, care adună zilnic în fața televizoarelor (premiera de seara și reluarea de dimineață) peste 600.000 de români.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
starea.pdf
starea.epub
starea_all.zip