Skurkar och skatter - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Oct 14, 2019
  • Published: 10.02.2019
  • Views: 38
    • Tags:

Introduction

Det är sommarlov och kusinerna Karlsson har just kommit ut till Doppingön igen. Där ska de vara några veckor hos faster Frida och bara ha det kul och äta god mat som Alex lagar. Det börjar lugnt...

read more

Details of Skurkar och skatter

Original Title
Skurkar och skatter
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
139 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Det är sommarlov och kusinerna Karlsson har just kommit ut till Doppingön igen. Där ska de vara några veckor hos faster Frida och bara ha det kul och äta god mat som Alex lagar. Det börjar lugnt och fint med sol, bad och segling, men det dröjer inte länge förrän det börjar hända mystiska saker.

Humlan hittar en riktig skattkarta med kryss på. Kan det vara gamla nedgrävda sk Det är sommarlov och kusinerna Karlsson har just kommit ut till Doppingön igen. Där ska de vara några veckor hos faster Frida och bara ha det kul och äta god mat som Alex lagar.

Det börjar lugnt och fint med sol, bad och segling, men det dröjer inte länge förrän det börjar hända mystiska saker. Humlan hittar en riktig skattkarta med kryss på. Kan det vara gamla nedgrävda skatter vid kryssen?

Och vad är det för en gammal risig fiskebåt som dyker upp runt ön hela tiden? Inte verkar det vara fiskare ombord i alla fall ...


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
skurkar_skatter.pdf
skurkar_skatter.epub
skurkar_skatter_all.zip