Sikuriinan salaisuudet - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Nov 12, 2019
  • Published: 14.01.2019
  • Views: 34

Introduction

"Kun meidän perhettä seuraa, niin täytyy kyllä sanoa, ettei valtavasti tee mieli naimisiin. Äiti ja isä yrittivät olla ja eihän siitä mitään tullut. " Melkein 10-vuotiaan Sikuriinan...

read more

Details of Sikuriinan salaisuudet

Original Title
Sikuriinan salaisuudet
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
64 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

"Kun meidän perhettä seuraa, niin täytyy kyllä sanoa, ettei valtavasti tee mieli naimisiin. Äiti ja isä yrittivät olla ja eihän siitä mitään tullut. " Melkein 10-vuotiaan Sikuriinan päiväkirja saa vauhtia, kun isä löytää uuden naisystävän.

Sikuriina alkaa vakoilla naista ja siinä riittääkin tekemistä. Samalla täytyy huolehtia, ettei isä ala kaljoitella, kuten yksinäisillä "Kun meidän perhettä seuraa, niin täytyy kyllä sanoa, ettei valtavasti tee mieli naimisiin. Äiti ja isä yrittivät olla ja eihän siitä mitään tullut.

" Melkein 10-vuotiaan Sikuriinan päiväkirja saa vauhtia, kun isä löytää uuden naisystävän. Sikuriina alkaa vakoilla naista ja siinä riittääkin tekemistä. Samalla täytyy huolehtia, ettei isä ala kaljoitella, kuten yksinäisillä miehillä on kuulemma tapana.

Sikuriinalla on perheessään muutenkin kestämistä, Teini-ikäisen siskon puheluista on tullut salamyhkäisiä, ja äiti on aloittanut joogan ja mumisee omituisesti...


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
sikuriinan_salaisuudet.pdf
sikuriinan_salaisuudet.epub
sikuriinan_salaisuudet_all.zip