Siemen - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Nov 22, 2019
  • Published: 13.02.2019
  • Views: 50
    • Tags:

Introduction

Ihmiskohtalot risteävät nykyhetken ja kesän 1942 Viipurissa. Helsinkiläinen Nina on asettunut asumaan Viipuriin ja kiintynyt sen vetoisiin rakennuksiin ja kuoppaisiin katuihin. Hän on sukututkija...

read more

Details of Siemen

Original Title
Siemen
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
240 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Ihmiskohtalot risteävät nykyhetken ja kesän 1942 Viipurissa. Helsinkiläinen Nina on asettunut asumaan Viipuriin ja kiintynyt sen vetoisiin rakennuksiin ja kuoppaisiin katuihin. Hän on sukututkija ja ottanut tehtäväkseen selvittää jatkosodan kaoottisessa vetäytymisvaiheessa kadonneen upseerin kohtalon.

Nina tutustuu Viipurissa toinen toistaan kiinnostavampiin ihmisiin mutta Ihmiskohtalot risteävät nykyhetken ja kesän 1942 Viipurissa. Helsinkiläinen Nina on asettunut asumaan Viipuriin ja kiintynyt sen vetoisiin rakennuksiin ja kuoppaisiin katuihin. Hän on sukututkija ja ottanut tehtäväkseen selvittää jatkosodan kaoottisessa vetäytymisvaiheessa kadonneen upseerin kohtalon.

Nina tutustuu Viipurissa toinen toistaan kiinnostavampiin ihmisiin mutta ei osaa arvata, mihin hänen askeleensa ovat johtamassa. On heinäkuu 1942. Majuri Luikka on saanut siirron Viipuriin, missä hänen tehtävänään on vastata Kannaksella taistelevien joukkojen muonahuollosta.

Vapaahetkinään Luikka kulkee pitkin raunioituneen lapsuudenkaupunkinsa katuja ja kerää talteen joutomaille nousseita vieraita kasveja, jotka itävät puna-armeijan jalanjäljissä. Anna Kortelaisen Siemen on haikean kaunis, mutta yllättävä kertomus kaupungista, joka jättää jokaiseen kävijään jälkensä.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
siemen.pdf
siemen.epub
siemen_all.zip