Sielu matkalla vapauteen : Parantamisesta, ihmisten ongelmista ja harhailevista hengistä - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Apr 06, 2020
  • Published: 05.01.2019
  • Views: 76

Introduction

Tapauskertomuksista ammentava, kannustava kuvaus luopumisen välttämättömyydestä ja rohkeudesta. Sielu matkalla vapauteen on lämminhenkinen kirja henkiolennoista, kuoleman jälkeisestä elämästä ja...

read more

Details of Sielu matkalla vapauteen : Parantamisesta, ihmisten ongelmista ja harhailevista hengistä

Original Title
Sielu matkalla vapauteen : Parantamisesta, ihmisten ongelmista ja harhailevista hengistä
Edition Format
Paperback
Number of Pages
254 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Sielu matkalla vapauteen : Parantamisesta, ihmisten ongelmista ja harhailevista hengistä

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Tapauskertomuksista ammentava, kannustava kuvaus luopumisen välttämättömyydestä ja rohkeudesta. Sielu matkalla vapauteen on lämminhenkinen kirja henkiolennoista, kuoleman jälkeisestä elämästä ja ongelmista, joita hengen kiinnittyminen ihmisen energiakenttään voi aiheuttaa. Se on jatkoa teokseen Vapaaksi henkien vallasta (Sarre-Berg-Rinala 2008).

Parantajana työskentelevä K Tapauskertomuksista ammentava, kannustava kuvaus luopumisen välttämättömyydestä ja rohkeudesta. Sielu matkalla vapauteen on lämminhenkinen kirja henkiolennoista, kuoleman jälkeisestä elämästä ja ongelmista, joita hengen kiinnittyminen ihmisen energiakenttään voi aiheuttaa. Se on jatkoa teokseen Vapaaksi henkien vallasta (Sarre-Berg-Rinala 2008).

Parantajana työskentelevä Katarina Berg kuvaa kirjassaan oireita ja sairauksia, joita henget isännissään aiheuttavat. Lisäksi hän kertoo, miten ne vapautetaan, miten ihminen ne kokee ja miten hän parantuu. Saksassa vuosia asunut Berg kuvailee elämänmakuisesti myös omaa kehitystään parantajaksi.

Kirjan kiinnostavuutta lisää virallisen lääketieteen edustajan näkökulma. Seurattuaan Bergin työtä ja tutustuttuaan alan kirjallisuuteen neurologian erikoislääkäri ehdottaakin, että energiahoitoja alettaisiin tutkia virallisen lääketieteen rinnalla täydentävinä hoitovaihtoehtoina neuropsykiatrisissa häiriöissä. Kirja sisältää myös varatuomarin pohdinnan uusien hoitomuotojen mahdollisuuksista lainsäädännön luomissa puitteissa.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
sielu_matkalla_vapauteen_parantamisesta.pdf
sielu_matkalla_vapauteen_parantamisesta.epub
sielu_matkalla_vapauteen_parantamisesta_all.zip

More eBooks

How to download e-book

Press button "GET DOWNLOAD LINKS" and wait 15 seconds. This time is necessary for links search to download Sielu matkalla vapauteen : Parantamisesta, ihmisten ongelmista ja harhailevista hengistä in all e-book formats.