Schokgolf - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, May 26, 2020
  • Published: 03.01.2019
  • Views: 113

Introduction

Tom Brandt, oud-marinier en natuurfotograaf raakt tijdens een reportage voor National Geographic betrokken bij een dodelijk ongeval in een vulkaankrater op IJsland. Was er sprake van een toevallige...

read more

Details of Schokgolf

Original Title
Schokgolf
Edition Format
Paperback
Number of Pages
320 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Schokgolf

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Tom Brandt, oud-marinier en natuurfotograaf raakt tijdens een reportage voor National Geographic betrokken bij een dodelijk ongeval in een vulkaankrater op IJsland. Was er sprake van een toevallige aardbeving of hadden de mysterieuze trillingen een andere oorzaak? Als Tom wil uitzoeken wat er precies gebeurd is, mengt zijn tweede werkgever, de Militaire Inlichtingen- en Vei Tom Brandt, oud-marinier en natuurfotograaf raakt tijdens een reportage voor National Geographic betrokken bij een dodelijk ongeval in een vulkaankrater op IJsland.

Was er sprake van een toevallige aardbeving of hadden de mysterieuze trillingen een andere oorzaak? Als Tom wil uitzoeken wat er precies gebeurd is, mengt zijn tweede werkgever, de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, zich in de zaak en stuurt hem met een groep geologen dwars door het ruige en onherbergzame binnenland om undercover een onderdeel van een geheim wapen te testen. De internationale groep wordt vanaf het begin van hun expeditie geteisterd door sabotage en tegenslag en bovendien lijkt iedereen een eigen agenda te hebben.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
schokgolf.pdf
schokgolf.epub
schokgolf_all.zip