Punkter av ljus. - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Nov 19, 2019
  • Published: 04.01.2019
  • Views: 62

Introduction

Punkter av ljus skildrar depersonalisering, upplevelsen av att vara overklig och främmande för sig själv. Det är poesi som rör vid teman som det ondas konsekvenser, osynliggörande, utplåning och...

read more

Details of Punkter av ljus.

Original Title
Punkter av ljus.
ISBN13
9789176992197
Edition Format
Paperback
Number of Pages
96 pages
Book Language
English
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Punkter av ljus skildrar depersonalisering, upplevelsen av att vara overklig och främmande för sig själv. Det är poesi som rör vid teman som det ondas konsekvenser, osynliggörande, utplåning och kamp för att bli verklig och del av världen igen. Jag vill säga: jag skrev det mesta för flera år sen.

Det är bättre nu. Det är ju sant. Och det finns alltid andra som befinner s Punkter av ljus skildrar depersonalisering, upplevelsen av att vara overklig och främmande för sig själv.

Det är poesi som rör vid teman som det ondas konsekvenser, osynliggörande, utplåning och kamp för att bli verklig och del av världen igen. Jag vill säga: jag skrev det mesta för flera år sen. Det är bättre nu.

Det är ju sant. Och det finns alltid andra som befinner sig mitt i det svåra. Det är inte över.

Det tar aldrig slut. Kanske är det svåraste just det. Det verkar som att det aldrig tar slut.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
punkter_ljus.pdf
punkter_ljus.epub
punkter_ljus_all.zip