Primeurjager - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Oct 26, 2021
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 162

Introduction

In een tv-studio hing ooit zijn portret aan de muur met daaronder tekst NOOIT MEE PRATEN, Youp van 't Hek noemde hem een roddelhufter, Daphne Deckers verwondde hem met een champagneglas en een...

read more

Details of Primeurjager

Original Title
Primeurjager
Edition Format
Paperback
Number of Pages
241 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Primeurjager

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

In een tv-studio hing ooit zijn portret aan de muur met daaronder tekst NOOIT MEE PRATEN, Youp van 't Hek noemde hem een roddelhufter, Daphne Deckers verwondde hem met een champagneglas en een getrouwde glamourvrouw smeekte hem niets te publiceren over hun amourette in een wc-hokje. Primeurjager geeft een sensationeel inkijkje in de harde gossip-wereld, waar je vriend van In een tv-studio hing ooit zijn portret aan de muur met daaronder tekst NOOIT MEE PRATEN, Youp van 't Hek noemde hem een roddelhufter, Daphne Deckers verwondde hem met een champagneglas en een getrouwde glamourvrouw smeekte hem niets te publiceren over hun amourette in een wc-hokje. Primeurjager geeft een sensationeel inkijkje in de harde gossip-wereld, waar je vriend van vandaag je vijand van morgen kan zijn – of andersom.

Over de primeurs, de trucs en vermommingen, de blunders, de bedreigingen, de deals, de tipgevers, de ruzies en de rechtszaken. Over halsbrekende achtervolgingen, vermeende liefdesbaby's, flirtende prinsessen en geheim gebleven affaires. Maar tevens over de twijfels en spijt van een non-scrupuleuze newsgetter, de grenzen van de journalistiek en de ethiek, want: hoe ver moet je als sensatiejournalist daadwerkelijk gaan voor een primeur?

Met Primeurjager schreef Guido den Aantrekker – de ongeschreven omerta van zijn metier trotserend – een volop anekdotisch, hilarisch én waarheidsgetrouw boek.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
primeurjager.pdf
primeurjager.epub
primeurjager_all.zip