Pokanje mehurčkov - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Aug 04, 2020
  • Published: 13.01.2019
  • Views: 86

Introduction

Pokanje mehurčkov je peta knjiga Jake Tomca na knjižnih policah. Po treh žanrsko pestrih proznih delih in pesniški zbirki nam tokrat ponudi – kot bi dejal sam – branje za na plažo. Zvrst, ki je v...

read more

Details of Pokanje mehurčkov

Original Title
Pokanje mehurčkov
Edition Format
Paperback
Number of Pages
82 pages
Book Language
Slovenian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Pokanje mehurčkov

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Pokanje mehurčkov je peta knjiga Jake Tomca na knjižnih policah. Po treh žanrsko pestrih proznih delih in pesniški zbirki nam tokrat ponudi – kot bi dejal sam – branje za na plažo. Zvrst, ki je v njegovem kovčku idej tlela zelo dolgo in mu obenem predstavljala poseben izziv.

Dokler ni bil nekega dne postavljen pred spontano dejstvo, ko mu je prijateljica dejala, naj ji za Pokanje mehurčkov je peta knjiga Jake Tomca na knjižnih policah. Po treh žanrsko pestrih proznih delih in pesniški zbirki nam tokrat ponudi – kot bi dejal sam – branje za na plažo. Zvrst, ki je v njegovem kovčku idej tlela zelo dolgo in mu obenem predstavljala poseben izziv.

Dokler ni bil nekega dne postavljen pred spontano dejstvo, ko mu je prijateljica dejala, naj ji za naslednji poletni dopust spiše nekaj berljivega. Predlagala je osnutek zgodbe in glavne like in tako je nastala knjiga po naročilu. Lahkoten zapis nas popelje v ljubezenski trikotnik, kjer ima vsaka njegova stranica v sebi svoje karakterne značilnosti in tako izriše pester dogajalni lik.

Oglišča so ljubezenski odnosi, pogosto na preizkušnjah, soočeni z moralnimi dilemami in skušnjavami. Kakopak. A če bi bilo vse tako enostavno, bi bili tudi "mehurčki" obstojnejši.

Mojstrski in sproščen ubeseditveni način, ki nam kljub lahkotnosti kdaj pa kdaj da misliti in nas skozi "milnico" popelje v pravo poletno klasiko.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
pokanje_mehur.pdf
pokanje_mehur.epub
pokanje_mehur_all.zip