Pikkurillin käsikirja - PDF free download eBook

  • Verified: Sat, Feb 27, 2021
  • Published: 07.02.2019
  • Views: 89
    • Tags:

Introduction

Pikkurillin käsikirja on leikki- ja alakouluikäisille lapsille suunnattu tietokirja lapsista. Teoksen teemoja ovat mm. lapsuuteen liittyvät erityispiirteet, raskaus, synnytys, lapsen kehitys ja...

read more

Details of Pikkurillin käsikirja

Original Title
Pikkurillin käsikirja
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
40 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Pikkurillin käsikirja

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Pikkurillin käsikirja on leikki- ja alakouluikäisille lapsille suunnattu tietokirja lapsista. Teoksen teemoja ovat mm. lapsuuteen liittyvät erityispiirteet, raskaus, synnytys, lapsen kehitys ja lapsuuden historia. Kirjassa esitellään myös esim. huoltajan velvollisuuksia ja lapsen oikeuksia.

Mukana on myös useita lapsuuteen liittyviä tilastoja sekä muita hauskoja yksityisko Pikkurillin käsikirja on leikki- ja alakouluikäisille lapsille suunnattu tietokirja lapsista. Teoksen teemoja ovat mm. lapsuuteen liittyvät erityispiirteet, raskaus, synnytys, lapsen kehitys ja lapsuuden historia. Kirjassa esitellään myös esim. huoltajan velvollisuuksia ja lapsen oikeuksia.

Mukana on myös useita lapsuuteen liittyviä tilastoja sekä muita hauskoja yksityiskohtia.Kirjassa seikkailevat Harmalan perhe sekä Juuli-tytön käden puhuva Pikkurilli, joka kommentoi tietopaloja ja herättelee keskustelua kirjaa lukevan aikuisen ja kuuntelevan ja katselevan lapsen välille. Tieto esitellään humoristisesti ja pieninä paloina tarinallisen juonen rinnalla. Teos tarjoaa lapselle tietoa hänestä itsestään, sekä toimii lapsilähtöisen tietoisuuden herättelijänä niin kirjaa lukeville lapsille kuin aikuisillekin.

Tällaista lasten tietokirjaa ei ole aikaisemmin julkaistu.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
pikkurillin_sikirja.pdf
pikkurillin_sikirja.epub
pikkurillin_sikirja_all.zip