Pietari, Nella ja kulmakunnan kauhu - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Feb 28, 2021
  • Published: 09.02.2019
  • Views: 102
    • Tags:

Introduction

Alakerran Nellan parveke on sotkettu spray-maaleilla. Kuka sen on tehnyt ja miksi? Kymmenvuotiaan Pietarin mielikuvitus alkaa lentää, ja hän pyytää samanikäisen Nellan apuun.Pian he jo virittävät...

read more

Details of Pietari, Nella ja kulmakunnan kauhu

Original Title
Pietari, Nella ja kulmakunnan kauhu
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
181 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Pietari, Nella ja kulmakunnan kauhu

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Alakerran Nellan parveke on sotkettu spray-maaleilla. Kuka sen on tehnyt ja miksi? Kymmenvuotiaan Pietarin mielikuvitus alkaa lentää, ja hän pyytää samanikäisen Nellan apuun.

Pian he jo virittävät ansaa epäillylle. Ansaan on tarkoituksena saada naapuritalon Leevi. Kulmakunnan kauhuna pidetty kiusaaja Leevi on usein yksinäinen, muttei ehkä sittenkään rikollinen.

Käy ilmi, et Alakerran Nellan parveke on sotkettu spray-maaleilla. Kuka sen on tehnyt ja miksi? Kymmenvuotiaan Pietarin mielikuvitus alkaa lentää, ja hän pyytää samanikäisen Nellan apuun.

Pian he jo virittävät ansaa epäillylle. Ansaan on tarkoituksena saada naapuritalon Leevi. Kulmakunnan kauhuna pidetty kiusaaja Leevi on usein yksinäinen, muttei ehkä sittenkään rikollinen.

Käy ilmi, että Leevillä on ADHD. Mitä se tarkoittaa, ja voiko Leeviin luottaa? Kolmikko etenee päättäväisesti syyllisen jäljillä.

Etsivän homma on hurjan jännittävää, ja yhdessä myös hauskaa. Niinpä erään kyttäyskeikan aikana syntyy agenttikokoonpano Pyjamaporukka. Vapiskaa roistot!


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
pietari_nella_kulmakunnan_kauhu.pdf
pietari_nella_kulmakunnan_kauhu.epub
pietari_nella_kulmakunnan_kauhu_all.zip