Pas op, opa! - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Nov 12, 2019
  • Published: 13.02.2019
  • Views: 30
    • Tags:

Introduction

Maak kennis met opa Bullebak: de chagrijnigste oude knar van de hele buurt. Met zijn vreselijke snor, nare baard en gemene prikoogjes ziet hij er angstaanjagend uit. En als er een bal in zijn tuin...

read more

Details of Pas op, opa!

Original Title
Pas op, opa!
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
32 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Maak kennis met opa Bullebak: de chagrijnigste oude knar van de hele buurt. Met zijn vreselijke snor, nare baard en gemene prikoogjes ziet hij er angstaanjagend uit. En als er een bal in zijn tuin belandt wordt hij ook nog eens woest!

Zou jij dan niet hard wegrennen? Mila en haar broertje Tom wel. Op een dag staat er bij hen iemand voor de deur.

Tot hun verbijstering is he Maak kennis met opa Bullebak: de chagrijnigste oude knar van de hele buurt. Met zijn vreselijke snor, nare baard en gemene prikoogjes ziet hij er angstaanjagend uit. En als er een bal in zijn tuin belandt wordt hij ook nog eens woest!

Zou jij dan niet hard wegrennen? Mila en haar broertje Tom wel. Op een dag staat er bij hen iemand voor de deur.

Tot hun verbijstering is het niemand minder dan opa Bullebak! En wat nog erger is: hun moeder heeft hem gevraagd om hun nieuwe oppas te worden! O nee!

Wat nu?


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
.pdf
.epub
_all.zip