Parlem de sexe a casa - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Jan 17, 2021
  • Published: 12.01.2019
  • Views: 118

Introduction

L'educació sexual i afectiva s'ha d'entendre com una educació per a la vida. Per això és tan important que els adults sapiguem donar resposta a la curiositat, els dubtes i les...

read more

Details of Parlem de sexe a casa

Original Title
Parlem de sexe a casa
Edition Format
Paperback
Number of Pages
205 pages
Book Language
Catalan; Valencian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Parlem de sexe a casa

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

L'educació sexual i afectiva s'ha d'entendre com una educació per a la vida. Per això és tan important que els adults sapiguem donar resposta a la curiositat, els dubtes i les inquietuds dels infants i adolescents que tenim a casa. Elena Crespi, psicòloga i assessora en salut sexual, ens fa reflexionar sobre les nostres actituds i habilitats psicològiques i socials a l'hora L'educació sexual i afectiva s'ha d'entendre com una educació per a la vida.

Per això és tan important que els adults sapiguem donar resposta a la curiositat, els dubtes i les inquietuds dels infants i adolescents que tenim a casa. Elena Crespi, psicòloga i assessora en salut sexual, ens fa reflexionar sobre les nostres actituds i habilitats psicològiques i socials a l'hora de gestionar el coneixement de la sexualitat i tractar el tema amb els fills. Aquí hi trobareu informació sobre els aspectes més rellevants de la sexualitat infantil i adolescent i sobre aquelles qüestions ─homosexualitat, embarassos, estereotips de gènere...─ que hem d'aprendre a abordar sense prejudicis, amb naturalitat i, sobretot, amb molt d'afecte.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
parlem_sexe_casa.pdf
parlem_sexe_casa.epub
parlem_sexe_casa_all.zip