Päivä Kansallismuseossa: Historia on tässä! - PDF free download eBook

  • Verified: Thu, Oct 17, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 40

Introduction

Tule mukaan huimalle tarinaretkelle! 100-vuotiaan Kansallismuseon Karhu ja sen kaverit matkaavat kartanon salista savupirttiin ja keisarin valtaistuimelle! Ystävällinen Karhu tervehtii...

read more

Details of Päivä Kansallismuseossa: Historia on tässä!

Original Title
Päivä Kansallismuseossa: Historia on tässä!
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
40 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Tule mukaan huimalle tarinaretkelle! 100-vuotiaan Kansallismuseon Karhu ja sen kaverit matkaavat kartanon salista savupirttiin ja keisarin valtaistuimelle! Ystävällinen Karhu tervehtii museovieraita ja ohikulkijoita Kansallismuseon sisäänkäynnin luona.

Siitä on tullut monien lasten ja aikuisten tuttava ja se osaa kertoa jännittäviä tarinoita museosta ja sen aarteista. Paljon Tule mukaan huimalle tarinaretkelle! 100-vuotiaan Kansallismuseon Karhu ja sen kaverit matkaavat kartanon salista savupirttiin ja keisarin valtaistuimelle!

Ystävällinen Karhu tervehtii museovieraita ja ohikulkijoita Kansallismuseon sisäänkäynnin luona. Siitä on tullut monien lasten ja aikuisten tuttava ja se osaa kertoa jännittäviä tarinoita museosta ja sen aarteista. Paljon kerrottavaa on myös sen ystävillä, Mamsellikellolla ja Lohikäärmeellä, varsinkin kun he saavat yllätysvieraan: Hirven, joka on saapunut Huittisista saakka katsomaan esi-isänsä muinaista muotokuvaa!

Hauska museoretki johdattaa myös lukijat halki Suomen historian.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
kansallismuseossa_historia.pdf
kansallismuseossa_historia.epub
kansallismuseossa_historia_all.zip