Operation: Nytt liv - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Oct 22, 2021
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 184

Introduction

"Det här är en bok som gör upp med bilden av överviktiga som slöa, dumma och odisciplinerade. En bok som utifrån ett vetenskapligt perspektiv berättar vad övervikt faktiskt är, hur den uppstår...

read more

Details of Operation: Nytt liv

Original Title
Operation: Nytt liv
First Published
2006 year
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
166 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Operation: Nytt liv

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

"Det här är en bok som gör upp med bilden av överviktiga som slöa, dumma och odisciplinerade. En bok som utifrån ett vetenskapligt perspektiv berättar vad övervikt faktiskt är, hur den uppstår och vad man kan göra åt den. Det är också en samhällskritisk bok som beskriver sveket från läkarkåren och landstingspolitikerna".

Ur bokens inledning Forskningen är entydig. Det finns "Det här är en bok som gör upp med bilden av överviktiga som slöa, dumma och odisciplinerade. En bok som utifrån ett vetenskapligt perspektiv berättar vad övervikt faktiskt är, hur den uppstår och vad man kan göra åt den.

Det är också en samhällskritisk bok som beskriver sveket från läkarkåren och landstingspolitikerna". Ur bokens inledning Forskningen är entydig. Det finns bara ett sätt för överviktiga med ett BMI på 35 eller mer att gå ned rejält i vikt utan att gå upp allt igen.

Och det är genom operation. Hanne Kjöller, själv överviktsopererad, förklarar i denna bok varför det för kraftigt överviktiga är närmast omöjligt att hålla vikten efter en bantningskur och varför det tvärtom går efter en operation. Boken innehåller också praktisk information om operationsmetoder och om hur man går till väga för att få den överviktsoperation som alla som uppfyller kriterierna har rätt till sedan den 1 november 2005.

Hanne Kjöller är född 1965 och bosatt i Stockholm. Hon är legitimerad sjuksköterska och journalist och arbetar som ledarskribent vid Dagens Nyheter.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
operation_nytt.pdf
operation_nytt.epub
operation_nytt_all.zip