Op naar de finale! - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Jan 27, 2021
  • Published: 12.01.2019
  • Views: 122

Introduction

In Op naar de finale! zijn twee voetbalverhalen uit de spannende serie Blauw-Wit gebundeld: In Goal! is Tim pas verhuisd. Gelukkig mag hij bij een voetbalclub. Ook Lindsey, een meisje uit zijn...

read more

Details of Op naar de finale!

Original Title
Op naar de finale!
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
184 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Op naar de finale!

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

In Op naar de finale! zijn twee voetbalverhalen uit de spannende serie Blauw-Wit gebundeld: In Goal! is Tim pas verhuisd. Gelukkig mag hij bij een voetbalclub. Ook Lindsey, een meisje uit zijn klas, speelt daar.

Als hij nieuwe voetbalkleren van zijn moeder krijgt, is hij zo trots als een pauw. En nog trotser is hij op zijn nieuwe voetbalschoenen met rode noppen. Het duurt In Op naar de finale! zijn twee voetbalverhalen uit de spannende serie Blauw-Wit gebundeld: In Goal! is Tim pas verhuisd.

Gelukkig mag hij bij een voetbalclub. Ook Lindsey, een meisje uit zijn klas, speelt daar. Als hij nieuwe voetbalkleren van zijn moeder krijgt, is hij zo trots als een pauw.

En nog trotser is hij op zijn nieuwe voetbalschoenen met rode noppen. Het duurt even voordat hij zich thuisvoelt bij Blauw-Wit, maar langzaamaan ontpopt hij zich tot een echte sterspeler! En in Op de lat! staat het team van Tim er helaas niet goed voor.

Ze degraderen zelfs uit hun poule. Tim is zo teleurgesteld dat hij even geen zin meer heeft in voetbal. Ondanks dat, weet zijn vader hem over te halen om mee te doen aan een beachsoccer-toernooi.

Zal het ze dit keer wel lukken om te winnen? Het belooft een spannende wedstrijd te worden!


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
naar_finale.pdf
naar_finale.epub
naar_finale_all.zip