Njegovo dijete - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Nov 13, 2019
  • Published: 03.01.2019
  • Views: 68

Introduction

Ovaj je roman Ružica Zagorska prema izvorniku Hedwig Courths-Mahler prilagodila našem podneblju. U službu Kristine Bregovske, bogate ali ćudljive posjednice prelijepog imanja, koje je naslijedila...

read more

Details of Njegovo dijete

Original Title
Njegovo dijete
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
277 pages
Book Language
Croatian
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Ovaj je roman Ružica Zagorska prema izvorniku Hedwig Courths-Mahler prilagodila našem podneblju. U službu Kristine Bregovske, bogate ali ćudljive posjednice prelijepog imanja, koje je naslijedila od svoga oca milijunaša Gavre Bregovskog, dolazi skromna i siromašna Jelka Kamenar kao njena družica. Svojom ljupkošću i ljepotom Jelka će ubrzo osvojiti srca svih, pa i svoje tvr Ovaj je roman Ružica Zagorska prema izvorniku Hedwig Courths-Mahler prilagodila našem podneblju.

U službu Kristine Bregovske, bogate ali ćudljive posjednice prelijepog imanja, koje je naslijedila od svoga oca milijunaša Gavre Bregovskog, dolazi skromna i siromašna Jelka Kamenar kao njena družica. Svojom ljupkošću i ljepotom Jelka će ubrzo osvojiti srca svih, pa i svoje tvrdokorne gospodarice. Stjecajem okolnosti ubrzo će se razotkriti Jelkino podrijetlo ...

"Ona je tražila od njega sve više i više, jer je htjela da zagospoduje cijelim njegovim bićem: da mu bude sve, upravo sve na svijetu. A ljubomorna je bila nesamo na ljude i stvari oko njega, nego i na ono, što je u njemu bilo: na njegov rad i na njegovu umjetnost".


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
njegovo_dijete.pdf
njegovo_dijete.epub
njegovo_dijete_all.zip