Moć pamćenja - PDF free download eBook

  • Verified: Sat, Jul 24, 2021
  • Published: 07.01.2019
  • Views: 177

Introduction

Povećajte sposobnost pamćenja, učinkovitije i brže učite, pamtite više podataka bez problema! Ova knjiga donosi više od 100 ideja i izazova za bolje pamćenje. Pomoći će vam da razvijete...

read more

Details of Moć pamćenja

Original Title
Moć pamćenja
First Published
2014 year
Edition Format
Paperback
Number of Pages
144 pages
Book Language
Croatian
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Moć pamćenja

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Povećajte sposobnost pamćenja, učinkovitije i brže učite, pamtite više podataka bez problema! Ova knjiga donosi više od 100 ideja i izazova za bolje pamćenje. Pomoći će vam da razvijete koncentraciju, poboljšate pažnju i izoštrite pamćenje.

Događa li vam se često da vam je nešto navrh jezika, a ipak se ne možete točno sjetiti? Je li vam se teško usredotočiti dok morate učit Povećajte sposobnost pamćenja, učinkovitije i brže učite, pamtite više podataka bez problema! Ova knjiga donosi više od 100 ideja i izazova za bolje pamćenje.

Pomoći će vam da razvijete koncentraciju, poboljšate pažnju i izoštrite pamćenje. Događa li vam se često da vam je nešto navrh jezika, a ipak se ne možete točno sjetiti? Je li vam se teško usredotočiti dok morate učiti za ispit?

Mučite li se da biste povezali ime i lice ili možda morate zapisati popis s narudžbama svaki put kad je vaš red da naručite piće za cijelo društvo? Bojite li se da će vam se s godinama pamćenje nastaviti pogoršavati? Niste jedini.

Međutim, vjerujete li da se pamćenje može uvježbati? Ako da, onda je ova knjiga odličan vodič za poboljšanje vašeg pamćenja i istinsko povećanje kapaciteta vašeg mozga. Riječ je o neurogenskom sustavu pamćenja koji se sastoji od raznovrsnih zagonetki, upitnika i izazova osmišljenih za obavljanje različitih memorijskih zadaća koje omogućuju fokusirano vježbanje pamćenja.

Neka od obuhvaćenih područja su prehrana, pozornost, koncentracija, vizualno, auditivno, kinestetičko, prostorno i glazbeno pamćenje, intuicija, ciljana vježba te mnogo moćnih mnemotehnika. Recite „ne" propadanju pamćenja, nastavite čitati i već danas postanite produktivniji!


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
enja.pdf
enja.epub
enja_all.zip