Mindfulnes Andningsankare - PDF free download eBook

  • Verified: Tue, Mar 31, 2020
  • Published: 03.02.2019
  • Views: 69
    • Tags:

Introduction

"Mindfulness är en mänsklig egenskap och ett förhållningssätt som gör att du kan ta vara på ögonblicket och utveckla dina fulla resurser. Med enkla övningar får du hjälp att klara av pressen i...

read more

Details of Mindfulnes Andningsankare

Original Title
Mindfulnes Andningsankare
Edition Format
Audiobook
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Mindfulnes Andningsankare

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

"Mindfulness är en mänsklig egenskap och ett förhållningssätt som gör att du kan ta vara på ögonblicket och utveckla dina fulla resurser. Med enkla övningar får du hjälp att klara av pressen i privat- och yrkesliv. Du blir mer uppmärksam och medveten och lär dig att minska stress och att fokusera på det som är väsentligt".

Denna vägledda mindfulness övning kan du använda d "Mindfulness är en mänsklig egenskap och ett förhållningssätt som gör att du kan ta vara på ögonblicket och utveckla dina fulla resurser. Med enkla övningar får du hjälp att klara av pressen i privat- och yrkesliv. Du blir mer uppmärksam och medveten och lär dig att minska stress och att fokusera på det som är väsentligt".

Denna vägledda mindfulness övning kan du använda dig av när som helst under dagen. Om du behöver lugna och stabilisera dig, för att bli mer närvarande och fullt med kraft och medvetenhet. Camilla Gyllensvan vägleder dig genom hela övningen, där du använder dig av ditt naturliga redskap - ANDNINGEN .

"Alla framgångsrika människor använder sig av mental träning och mindfulness, allt för inte låta negativa tankar och störande omständigheter stoppa den framgång som är till för dem. Och du kan göra det samma".


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
mindfulnes_andningsankare.pdf
mindfulnes_andningsankare.epub
mindfulnes_andningsankare_all.zip