Mimirin lähde (Matka Asgårdiin, #2) - PDF free download eBook

  • Verified: Mon, Jun 21, 2021
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 151

Introduction

"A-anteeksi. En tiennyt, että minua odotetaan", Mavil nielaisi. Hän huomasi, että miehen toinen käsi puuttui kokonaan.Sen paikalla oli vain olkapään tynkä, joka oli piilotettu nahkaviitan...

read more

Details of Mimirin lähde (Matka Asgårdiin, #2)

Original Title
Mimirin lähde (Matka Asgårdiin, #2)
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
266 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Mimirin lähde (Matka Asgårdiin, #2)

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

"A-anteeksi. En tiennyt, että minua odotetaan", Mavil nielaisi. Hän huomasi, että miehen toinen käsi puuttui kokonaan.

Sen paikalla oli vain olkapään tynkä, joka oli piilotettu nahkaviitan suojiin. Hänet valtasi suunnaton halu paeta, mutta miehen kirkkaina leimuavat silmät jähmettivät hänet paikoilleen. Niissä liekehti oikea tuli.

"Todellakin", mies ärähti. "Asioiden tilast "A-anteeksi. En tiennyt, että minua odotetaan", Mavil nielaisi.

Hän huomasi, että miehen toinen käsi puuttui kokonaan. Sen paikalla oli vain olkapään tynkä, joka oli piilotettu nahkaviitan suojiin. Hänet valtasi suunnaton halu paeta, mutta miehen kirkkaina leimuavat silmät jähmettivät hänet paikoilleen.

Niissä liekehti oikea tuli. "Todellakin", mies ärähti. "Asioiden tilasta päätellen sinä et tiedä paljon mistään muustakaan.

Tätä menoa sinä hoidat koko maailmanlopun itse ennen kuin Loki ehtii liikahtaakaan". Matka Asgårdiin -trilogian toinen osa seuraa Mavilia ja hänen kumppaneitaan hyisellä merellä keinahtelevaan viikinkiveneeseen ja Jotunheimriin, jään ja lumen peittämään jättiläisten maahan. Mavil kamppailee sopeutuakseen tehtäväänsä ja luottaakseen oppaaseensa sokeaan Hodiin.

Matkallaan seurue törmää monenlaisiin olentoihin, jotka asustelevat Jotunheimrin kinosten valtaamissa metsissä. Lopulta Mavil kohtaa myös painajaistensa suden, joka on tahtomattaan sekaantunut sekä Mavilin että Yhdeksän maailman kohtaloon. Samaan aikaan Yhdeksässä maailmassa sotajoukot kerääntyvät viimeistä taistelua varten.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
mimirin_matka_rdiin.pdf
mimirin_matka_rdiin.epub
mimirin_matka_rdiin_all.zip