Metsien kätkemä: Opas Suomen kauneimpiin kohteisiin - PDF free download eBook

  • Verified: Wed, Oct 21, 2020
  • Published: 18.01.2019
  • Views: 75

Introduction

Matka metsien kätköihin kutkuttelee mielikuvitusta ja houkuttelee luontoon. Luontoretkeilykirjassa tarinat, mytologia ja uskomattomat maisemat vievät matkalle Suomen kauneimpiin luontokohteisiin....

read more

Details of Metsien kätkemä: Opas Suomen kauneimpiin kohteisiin

Original Title
Metsien kätkemä: Opas Suomen kauneimpiin kohteisiin
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
143 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Metsien kätkemä: Opas Suomen kauneimpiin kohteisiin

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Matka metsien kätköihin kutkuttelee mielikuvitusta ja houkuttelee luontoon. Luontoretkeilykirjassa tarinat, mytologia ja uskomattomat maisemat vievät matkalle Suomen kauneimpiin luontokohteisiin. Pääset tutustumaan Saaristomeren salaisuuksiin, Lohjan lehtoihin ja Suomen kauneimpaan puuhun, jonka luota matka jatkuu Ahvenanmaalle, Kainuun korpimaihin ja Lemmenjoelle.

Jokaisen Matka metsien kätköihin kutkuttelee mielikuvitusta ja houkuttelee luontoon. Luontoretkeilykirjassa tarinat, mytologia ja uskomattomat maisemat vievät matkalle Suomen kauneimpiin luontokohteisiin. Pääset tutustumaan Saaristomeren salaisuuksiin, Lohjan lehtoihin ja Suomen kauneimpaan puuhun, jonka luota matka jatkuu Ahvenanmaalle, Kainuun korpimaihin ja Lemmenjoelle.

Jokaisen kohteen matkapäiväkirja tarjoaa tietoa kohteesta ja sen historiasta sekä kiehtovia kohtaamisia ja oivalluksia. Kohteessa vierailun varalle saat perustiedot, kartat sekä varuste- ja eväsvinkkejä - kaiken tarpeellisen luontoelämykseen. Reetta Ranta (s.

1975) on taiteen maisteri ja tuottaja-tarinankertoja, jonka voimahaltijoita ovat hirvieläimet ja olkapäällä keikkui pienenä lemmikkivaris. Antti Huttunen (s. 1980) on Retkipaikka-blogin perustaja, digimarkkinointiekspertti ja internetin Nuuskamuikkunen.

Metsien kätkemä on nähtävissä tv-sarjana Yle TV1:llä.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
metsien_tkem_opas_suomen.pdf
metsien_tkem_opas_suomen.epub
metsien_tkem_opas_suomen_all.zip