Med livet som insats : i strid mot Isis - PDF free download eBook

  • Verified: Fri, Aug 07, 2020
  • Published: 29.01.2019
  • Views: 107

Introduction

Med livet som insats är en dramatisk berättelse om en ung man som lämnar tryggheten i Sverige för att kriga mot en av de mest fruktade terrororganisationer som världen skådat - ett beslut som...

read more

Details of Med livet som insats : i strid mot Isis

Original Title
Med livet som insats : i strid mot Isis
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
236 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Med livet som insats : i strid mot Isis

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Med livet som insats är en dramatisk berättelse om en ung man som lämnar tryggheten i Sverige för att kriga mot en av de mest fruktade terrororganisationer som världen skådat - ett beslut som kommer att förändra honom för all framtid. Ingen av oss kan ha undgått bilderna som ständigt fladdrar förbi. För det mesta vänder vi bort ansiktet eller stänger webbläsaren, men halshu Med livet som insats är en dramatisk berättelse om en ung man som lämnar tryggheten i Sverige för att kriga mot en av de mest fruktade terrororganisationer som världen skådat - ett beslut som kommer att förändra honom för all framtid.

Ingen av oss kan ha undgått bilderna som ständigt fladdrar förbi. För det mesta vänder vi bort ansiktet eller stänger webbläsaren, men halshuggningarna och de ofattbart brutala våldtäkterna är på riktigt. Rafael Kardari klarade inte av att se på utan att göra någonting.

Trots att han inte visste vad som väntade honom åkte han via Turkiet in i Syrien och befann sig plötsligt mitt i fasansfulla strider. Det här är en unik inblick i ett vidrigt krig som på båda sidor har lockat män och kvinnor från hela världen. Rafael berättar vad som fick honom att åka.

Han skildrar brutala gatustrider i Kobane, där ett fåtal dåligt beväpnade män och kvinnor stred mot mångdubbelt fler tungt beväpnade och ofta drogade fanatiker. I boken får vi också läsa om när Rafael leder en grupp frivilliga från länder som USA, Kanada och Sverige, som tillsammans med den kurdiska gerillan YPG strider mot Islamiska staten både i Syrien och i Irak. Vi får även möta några av de kurdiska kvinnor som kommit att bli internationella symboler för kampen mot Isis.

RAFAEL KARDARIS personliga och utlämnande berättelse blir till ett viktigt dokument inifrån ett krig som är avgörande för vår tid. Boken har han skrivit tillsammans med regissören och manusförfattaren DANIEL FRIDELL.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
livet_insats_strid_isis.pdf
livet_insats_strid_isis.epub
livet_insats_strid_isis_all.zip