Med fanden i hælene - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Jul 12, 2020
  • Published: 22.01.2019
  • Views: 95

Introduction

Op mod én million lyttere deltager hver søndag formiddag i den fest, som Søren Dahl byder op til i radioens Café Hack. P4-programmet er på 14. år en af Danmarks Radios mest populære...

read more

Details of Med fanden i hælene

Original Title
Med fanden i hælene
Edition Format
Paperback
Number of Pages
232 pages
Book Language
Danish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Med fanden i hælene

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Op mod én million lyttere deltager hver søndag formiddag i den fest, som Søren Dahl byder op til i radioens Café Hack. P4-programmet er på 14. år en af Danmarks Radios mest populære radioudsendelser, og det er svært at opdrive en politiker, musiker eller skuespiller, der i tidens løb ikke har lagt vejen forbi Teatergaden i Aarhus til en god og underholdende snak.

I sin erind Op mod én million lyttere deltager hver søndag formiddag i den fest, som Søren Dahl byder op til i radioens Café Hack. P4-programmet er på 14. år en af Danmarks Radios mest populære radioudsendelser, og det er svært at opdrive en politiker, musiker eller skuespiller, der i tidens løb ikke har lagt vejen forbi Teatergaden i Aarhus til en god og underholdende snak.

I sin erindringsbog fortæller musikeren, kapelmesteren og radioværten Søren Dahl anekdoter fra tiden med Café Hack og sit liv i showbiz, men først tager han læseren med en tur tilbage i tiden – tilbage til barndomshjemmet i Thy, hvor han voksede op som yngste barn i en søskendeflok på seks og tidligt fandt sin klang i livet ved familiens gamle klaver. En barndom fuld af musik, men også af følelsen af at skille sig ud. Det er også en historie om mindreværd og om brydningsfulde teenageår, hvor især morens hang til indremissionske forbud kolliderede med unge Sørens spirende interesse for svaj i bukserne, Jimmi Hendrix og piger uden BH.

I bogen bere er Søren Dahl også åbenhjertigt om kvinderne i sit liv, om den svære kærlighed og om at blive far sent i livet. Og ikke mindst om afsavn og livet på landevejene, når han turnerer landet rundt med sine shows, en også om en utrættelig og ægte nysgerrighed på andre mennesker, som gang på gang brænder igennem i hans møde med publikum.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
fanden_lene.pdf
fanden_lene.epub
fanden_lene_all.zip