Matkustin Albaniaan - PDF free download eBook

  • Verified: Sat, May 15, 2021
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 257

Introduction

Pirjo ja Kari Mellanen viettävät osan vuodesta Sarandassa Etelä-Albaniassa. He ovat ostaneet kerrostalohuoneiston, opiskelleet kieltä ja tutustuneet paikallisiin ihmisiin. Pirjo Mellasen uusi kirja...

read more

Details of Matkustin Albaniaan

Original Title
Matkustin Albaniaan
ISBN13
9789526780498
Edition Format
Paperback
Number of Pages
172 pages
Book Language
Finnish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Matkustin Albaniaan

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Pirjo ja Kari Mellanen viettävät osan vuodesta Sarandassa Etelä-Albaniassa. He ovat ostaneet kerrostalohuoneiston, opiskelleet kieltä ja tutustuneet paikallisiin ihmisiin. Pirjo Mellasen uusi kirja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan nykypäivän elämään maassa, joka oli pitkään suljettu ulkomaalaisilta.

Kirjassa tehdään automatkoja pikkukyliin, eletään tavallista arkea ja ratkot Pirjo ja Kari Mellanen viettävät osan vuodesta Sarandassa Etelä-Albaniassa. He ovat ostaneet kerrostalohuoneiston, opiskelleet kieltä ja tutustuneet paikallisiin ihmisiin. Pirjo Mellasen uusi kirja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan nykypäivän elämään maassa, joka oli pitkään suljettu ulkomaalaisilta.

Kirjassa tehdään automatkoja pikkukyliin, eletään tavallista arkea ja ratkotaan käytännön ongelmia. Mellasten kokemuksista on varsinkin asunnon ostamista suunnittelevalle valtavasti hyötyä. Kirjoittaja kuvaa elämänmenoa rehellisesti ja suorasukaisesti.

Hän esimerkiksi järkyttyy eläinten julmasta kohtelusta ja pelkää matkustamista vuoristoteillä huonokuntoisilla autoilla. Kirjan lopussa lukija voi pohtia yhdessä kirjoittajan kanssa, "voisinko asua täällä aina". Vaakakupissa painavat yhtäältä ihanteellinen ilmasto, vaikuttava luonto, edulliset hinnat ja ihmisten ystävällisyys; toisaalta yhteiskunnan kehittymättömyys ja piittaamattomuus ympäristöstä ja liikenneturvallisuudesta.

Kirjassa on kartta ja pieni sanasto, yli 30 värikuvaa ja 50 mustavalkoista kuvaa.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
matkustin_albaniaan.pdf
matkustin_albaniaan.epub
matkustin_albaniaan_all.zip