Mannen som lekte med dockor (Hatet-trilogin #1) - PDF free download eBook

  • Verified: Sat, Jul 20, 2019
  • Published: 02.01.2019
  • Views: 21

Introduction

Krypteringsexperten Linn Ståhl arbetar med sin doktorsavhandling på KTH när kriminalpolisen hör av sig till henne och ber om hjälp med en utredning av en serie brutala mord. Unga kvinnor har...

read more

Details of Mannen som lekte med dockor (Hatet-trilogin #1)

Original Title
Mannen som lekte med dockor (Hatet-trilogin #1)
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
416 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

Some brief overview of this book

Krypteringsexperten Linn Ståhl arbetar med sin doktorsavhandling på KTH när kriminalpolisen hör av sig till henne och ber om hjälp med en utredning av en serie brutala mord. Unga kvinnor har hittats mördade och omsorgsfullt förvandlade till dockor på Södermalm i Stockholm. Linn har varit medlem i AFA, Antifascistisk aktion - en organisation som är svartlistad av Säpo - och Krypteringsexperten Linn Ståhl arbetar med sin doktorsavhandling på KTH när kriminalpolisen hör av sig till henne och ber om hjälp med en utredning av en serie brutala mord.

Unga kvinnor har hittats mördade och omsorgsfullt förvandlade till dockor på Södermalm i Stockholm. Linn har varit medlem i AFA, Antifascistisk aktion - en organisation som är svartlistad av Säpo - och är tidigare dömd för brott mot rikets säkerhet. Så det är under ömsesidig misstänksamhet hon börjar arbeta tillsammans med kriminalpoliserna Rickard Stenlander och Erik Svensson.

Samtidigt som kvinnomördaren skördar sina offer vinner högerextrema krafter ny terräng i Sverige. Frågan är om Linn och polisen alls drivs av samma motiv... MAGNUS JONSSON är uppvuxen på Södermalm i Stockholm, där han bor även i dag, med sambo och tre barn.

Han arbetar som gymnasielärare och på fritiden åker han skateboard och snowboard. Han växte upp med punken och låter sig gärna inspireras av hip hop, punk och reggae. Mannen som lekte med dockor är Magnus Jonssons debut och den första boken i Hatet-trilogin.


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
mannen_lekte_dockor_hatet.pdf
mannen_lekte_dockor_hatet.epub
mannen_lekte_dockor_hatet_all.zip