Loppisboken : om blommiga koppar, fattigmanssilver och annat vackert - PDF free download eBook

  • Verified: Sun, Jul 05, 2020
  • Published: 16.01.2019
  • Views: 91

Introduction

Riktiga skatter som handvävt linne och fina gamla skålar i pressglas går fortfarande för en spottstyver på loppis det är omöjligt att inte slå till. Och det är roligt att inreda med sina nya fynd!...

read more

Details of Loppisboken : om blommiga koppar, fattigmanssilver och annat vackert

Original Title
Loppisboken : om blommiga koppar, fattigmanssilver och annat vackert
Number of Pages
118 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in various formats (such as PDF, EPUB and other). Please do not reload the page during the search. A typical file search time is about 15-20 seconds.

Loppisboken : om blommiga koppar, fattigmanssilver och annat vackert

A free service that helps find an e-book in automatic mode on private file-sharing servers.

Some brief overview of this book

Riktiga skatter som handvävt linne och fina gamla skålar i pressglas går fortfarande för en spottstyver på loppis det är omöjligt att inte slå till. Och det är roligt att inreda med sina nya fynd! I Loppisboken får du i text och inspirerande bilder tips om hur du kan använda vackra gamla bruksföremål i din vardag: när du dukar till frukost eller tårtkalas, arrangerar blommo Riktiga skatter som handvävt linne och fina gamla skålar i pressglas går fortfarande för en spottstyver på loppis det är omöjligt att inte slå till.

Och det är roligt att inreda med sina nya fynd! I Loppisboken får du i text och inspirerande bilder tips om hur du kan använda vackra gamla bruksföremål i din vardag: när du dukar till frukost eller tårtkalas, arrangerar blommor eller behöver nya idéer till förvaring av stort och smått. Saker som har tappat sin ursprungliga funktion är fördenskull inte mindre vackra.

Glöm inte bort såssnipan bara för att vi inte äter så mycket gräddsås idag, den passar ju lika bra till tzatziki. En blommig mjölkkanna blir fin som tandborstmugg och en udda äggkopp kan bli blomkruka åt en pärlhyacint. Loppisboken bjuder på inspiration, praktiska tips och gamla husmorsknep, till exempel om hur man diskar gammalt porslin och dukar med udda koppar, vad man kan använda gamla spetsar till och hur man får loss en flaskpropp som fastnat.

Boken innehåller dessutom fakta och kuriosa kring föremål i porslin, glas, textil, silver och metall: Varför blev pressglaset så populärt? Vilken tidsanda är tallriken präglad av? Och hur kommer det sig att gafflar är vanligare än knivar på loppis?


All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
loppisboken_blommiga_koppar_fattigmanssilver.pdf
loppisboken_blommiga_koppar_fattigmanssilver.epub
loppisboken_blommiga_koppar_fattigmanssilver_all.zip